Libnet.ro
UNICEF

18:45

ASF pune tunurile pe City Insurance, gigantul din piata RCA: cine sunt sefii care au primit amenzi uriase

Playtech Playtech,
ASF pune tunurile pe City Insurance, gigantul din piata RCA: cine sunt sefii care au primit amenzi uriase

City Insurance e compania de asigurari lider pe piata RCA. Doar ca ASF a descoperit acolo o serie de nereguli. ASF a impartit amenzi uriase in randul conducerii companiei City Insurance,. continuă pe Playtech

Noi sanctiuni asupra City Insurance: Membrii conducerii liderului RCA amendati cu peste 3,7 milioane de lei pentru ca nu au transmis la timp informatiile solicitate de ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a decis in data de 20 ianuarie 2021 sa sanctioneze membrii conducerii City Insurance, cel mai mare asigurator RCA din piata, cu amenzi cumulate de 3,78 milioane de lei, pe motiv ca nu ar fi transmis la timp informatii si documente relevante necesare verificarii programului de reasigurare al societatii, a anuntat marti Autoritatea.

ASF a amendat cu 3,78 milioane de lei conducerea companiei City Insurance

Autoritatea de Supraveghere Financiara a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 3,78 milioane de lei conducerea companiei City Insurance S. deoarece societatea nu a transmis institutiei informatiile relevante necesare verificarii programului de reasigurare al acesteia, conform unui comunicat de presa remis de ASF.

Motorola lanseaza in Romania telefonul Moto G9 Power care dispune de una dintre cele mai mari baterii din piata

Motorola a anuntat ca lanseaza pe plan local modelul Moto G9 Power care are una dintre cele mai mari baterii din piata, cu capacitate de 6. 000 mAh. Compania promite ca telefonul cu ecran de 6,8 inchi va avea o autonomie de 60 de ore intre incarcari. Pretul este de 900 de lei.

Primarul Mihai Chirica, stropit de un protestatar cu iaurt, la manifestarile din Piata Unirii

Primarul Mihai Chirica a fost atacat, astazi, de un protestatar in timpul manifestarilor din Piata Unirii din Iasi, fiind stropit pe fata si pe haine cu iaurt.

Sanctiuni fara precedent in asigurari: Cum a ajuns ASF sa dea amenzi intr-o luna cat in aproape ultimii 3 ani

Reclamata la DNA pentru ca ar proteja in controale asiguratorii RCA rau platnici, dar si cu un nou presedinte numit in vara anului trecut, Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aplicat in aceasta luna amenzi in valoare de 4,73 milioane de lei, catre membrii conducerii City Insurance, dar si catre Euroins, cei mai mari asiguratori RCA din tara. Amenzile sunt semnificative, tinand cont ca in perioada 2018-2020 autoritatea a aplicat 36 amenzi in cuantum total de peste 5,14 milioane de lei, conform datelor furnizate la solicitarea Hotnews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )