Libnet.ro
UNICEF

09:47

Ash Barty, cea mai buna tenismena din 2019

România Liberă România Liberă,
Ash Barty, cea mai buna tenismena din 2019

Australianca Ashleigh Barty a fost desemnata de catre WTA jucatoarea anului 2019, dupa ce a primit p. continuă pe România Liberă

Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori.

Ce spune Raluca Turcan despre cea mai mare pensie din Romania. Cine castiga 74.000 de lei pe luna

Raluca Turcan a vorbit despre pensiile speciale si masurile pe care Guvernul Orban intentioneaza sa le implementeze pentru a rezolva problema discrepantelor si inechitatilor dintre pensiile magistratilor si cele ale oamenilor obisnuiti. Raluca Turcan, despre pensiile speciale: Simti o revolta in raport cu alti pensionari care au muncit foarte mult Vicepremierul a anuntat ca exista .

A fost aleasa cea mai frumoasa soferita din Romania. Bruneta de 22 de ani face ravagii in trafic (FOTO)

A fost aleasa cea mai frumoasa soferita din Romania si spune ca nu se vede facand altceva. Malina-Elena Ghileschi are 22 de ani, este din Botosani, conduce tiruri de aproape un an, potrivit Drum cu.

Cel mai ieftin telefon din 2019: Nokia C1 face minuni la un pret infim

Dedicat in special pietelor aflate in curs de dezvoltare, Nokia C1 a fost lansat oficial de curand si pare sa fie cea mai ieftina varianta de smartphone cu Android Go Edition. Nu stim exact.

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata ei, cand mireasa a fost lovita si trasa de langa mire. Toata lumea a incremenit, cand a vazut ce facea cavalerul de onoare. Nu trebuia sa te insori cu ea niciodata!

Cea mai frumoasa zi din viata unei mirese s-a transformat intr-un cosmar din cauza cavalerului de onoare.

VIDEO Cea mai importanta televiziune din Canada, reportaj elogios in Romania Biancai Andreescu: Anii petrecuti aici i-au modelat cariera

Cea mai importanta televiziune din Canada - CBCRadio Canada - a trimis o echipa la Pitesti si in satul Vaideeni pentru a face un reportaj despre inceputurile Biancai Andreescu, revelatia anului 2019 in tenisul mondial.

Cea mai tanara mama din lume. Cum a putut naste la varsta de doar 5 ani si 7 luni

O femeie din Peru, care are in prezent 86 de ani, este considerata cea mai precoce mama din lume, record care pare de neconceput in zilele noastre.

Boris Johnson, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria conservatorilor in alegerile legislative: Traim in cea mai mare democratie din lume

Premierul britanic Boris Johnson, al carui partid a castigat detasat alegerile parlamentare conform exit-poll-urilor, a multumit tuturor celor au votat, carr au fost voluntari in campanie concluzia sa fiind: Traim in cea mai mare democratie din lume.

Compania Nissan ar putea primi a doua cea mai mare amenda din Japonia pe motiv ca ar fi mintit

Organismul de supraveghere a pietei de capital din Japonia a recomandat amendarea cu 22 de milioane de dolari a gigantului Nissan din cauza evaziunii fiscale a fostului presedinte ale companiei, Carlos Ghosn,.

Frozen 2 a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania: ce incasari a avut

Filmul Minionii, care a strans 8. 891 de lei in urma cu patru ani, a fost depasit de noua productie Disney Frozen 2, care a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )