Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce spune Raluca Turcan despre cea mai mare pensie din Romania. Cine castiga 74.000 de lei pe luna

Playtech Playtech,
Ce spune Raluca Turcan despre cea mai mare pensie din Romania. Cine castiga 74.000 de lei pe luna

Raluca Turcan a vorbit despre pensiile speciale si masurile pe care Guvernul Orban intentioneaza sa le implementeze pentru a rezolva problema discrepantelor si inechitatilor dintre pensiile magistratilor si cele ale oamenilor obisnuiti. Raluca Turcan, despre pensiile speciale: Simti o revolta in raport cu alti pensionari care au muncit foarte mult Vicepremierul a anuntat ca exista . continuă pe Playtech

Deputatul USR Claudiu Nasui: Pensiile militarilor si magistratilor, care au statut special, sunt 97% din pensiile speciale, solutia este plafonarea lor Ct este cea mai mare pensie din Romnia

Deputatul Claudiu Nasui, liderul USR Bucuresti, spune ca solutia in cazul pensiilor speciale este plafonarea lor, pentru ca pensiile militarilor si magistratilor, care au un statut special, reprezinta 97% din total. Declaratiile lui Nasui vin dupa ce, luni, Raluca Turcan a spus ca PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale cu exceptia celor militare si ale magistratilor.

Armata americana se pregateste de cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimul sfert de secol

Armata americana isi pregateste cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimii 25 de ani, prevazand sa-si suplimenteze contingentul cu 20. 000 de militari cu prilejul exercitiului Defender-Europe 20. Scopul este demonstrarea puterii militare in fata unor adversari precum Rusia, anunta comandantul Fortelor terestre americane in Europa, generalul Christopher Cavoli.

Raluca Turcan, despre asumarea raspunderii Guvernului pe mai multe proiecte de lege: PSD isi propune sa joace la ruleta ruseasca destinul romanilor

Vicepremierul Raluca Turcan a cerut, luni, la finalul sedintei PNL, celor de la PSD sa nu blocheze proiectele de lege pe care Guvernul Orban intentioneza sa si le asume in Parlament.

Coruptia din Romania, cea mai mare problema a companiilor: unde ne situam fata de UE

Romanii se confrunta in continuare cu un nivel ingrijorator de coruptie la nivel inalt, iar aceasta este cea mai dureroasa problema a companiilor. Potrivit unui sondaj Eurobarometru publicat.

De ce se invarte tiparnita Federal Reserve cu cea mai mare viteza din ultimii zece ani?

Cele trei programe de relaxare cantitativa lansate de Federal Reserve, derulate din 2008 pana in 2015, au avut ca rezultat cresterea bilantului celei mai importante banci centrale din lume de la circa 900 de miliarde de dolari pana dincolo de 4,5 trilioane.

Compania Nissan ar putea primi a doua cea mai mare amenda din Japonia pe motiv ca ar fi mintit

Organismul de supraveghere a pietei de capital din Japonia a recomandat amendarea cu 22 de milioane de dolari a gigantului Nissan din cauza evaziunii fiscale a fostului presedinte ale companiei, Carlos Ghosn,.

RALUCA TURCAN: Romanii puteau trai ca afara daca dezvoltarea tarii nu era franata de coruptie

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca, in ultimii 30 de ani, romanii au emigrat in masa nu doar in cautarea unui nivel de trai mai bun, ci si a unei societati fara coruptie.

Raluca Turcan (PNL) anunta schimbari in SANATATE: Asistam la un monopol al unor centre medicale pentru programele de rezidentiat (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, luni, ca Executivul are in vedere adoptarea unei Ordonante de Urgentacare sa permita mai multorcentre sa organizeze programe de rezidentiat. Declaratia.

RALUCA TURCAN: Romania cheltuie 9 miliarde de euro anual pentru pensiile speciale

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat azi, in cursul unei conferinte de presa, ca Partidul National Liberal sustine anularea pensiilor speciale. Hotararea nu este valabila si in cazul pensiilor speciale ale militarilor sau magistratilor, relateaza News. ro.

Guvernul isi angajeaza raspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a uitat ce voia sa spuna: Care era a treia?

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni,intr-o conferinta de presa ca Guvernul Orban isi asumaraspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a avut un blocaj in momentul in care a enumerat cele trei legi proiecte de lege, intreband care e a treia?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )