Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ashleigh Barty, noul numar 1 WTA

România Liberă România Liberă,
Ashleigh Barty, noul numar 1 WTA

Ashleigh Barty a detronat-o pe japoneza Naomi Osaka in urma victoriei obtinute in finala de la Birmi. continuă pe România Liberă

Ashleigh Barty, noul lider al ierarhiei WTA, s-a retras de la Eastbourne

Australianca Asheligh Barty, locul I WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Eastbourne, din cauza unei accidentari la bratul drept, informeaza WTA.

OFICIAL: Ashleigh Barty, noul lider al ierarhiei; Simona Halep a urcat pe 7

Ashleigh Barty este, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA, australianca urcand pe prima pozitie a ierarhiei WTA dupa ce a castigat turneul de la Birmingham. Conform clasamentului din aceasta saptamana, Simona Halep a urcat un loc, aflandu-se acum pe 7.

VIDEO WTA Birmingham: Ashleigh Barty, victorioasa in finala cu Julia Goerges - Australianca este noul numar 1 WTA

Ashleigh Barty va urca de luni pe primul loc in clasamentul WTA, dupa ce a castigat turneul Premier de la Birmingham. Australianca in varsta de 23 de ani a trecut in finala de Julia Goerges 19 WTA), scor 6-3, 7-5.

WTA Birmingham: Ashleigh Barty s-a calificat in finala - Australianca, la o singura victorie de locul 1 WTA

Ashleigh Barty 2 WTA), cap de serie numarul 2, este prima finalista a turneului Premier de la Birmingham. Australianca a trecut in penultimul act de Barbora Strycova 51 WTA), scor 6-4, 6-4, aflandu-se acum la doar o victorie distanta de primul loc in clasamentul WTA.

WTA Birmingham: Julia Goerges vs Ashleigh Barty, duelul din finala - Cele doua jucatoare evolueaza impreuna in proba de dublu

Julia Goerges 19 WTA), cap de serie numarul 8, a trecut in doua seturi de croata Petra Martic 25 WTA), scor 6-4, 6-3, si s-a calificat in finala turneului Premier de la Birmingham. Jucatoarea din Germania se va lupta pentru trofeu cu australianca Ashleigh Barty, partenera sa in proba de dublu din cadrul competitiei britanice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )