Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Birmingham: Julia Goerges vs Ashleigh Barty, duelul din finala - Cele doua jucatoare evolueaza impreuna in proba de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Birmingham: Julia Goerges vs Ashleigh Barty, duelul din finala - Cele doua jucatoare evolueaza impreuna in proba de dublu

Julia Goerges 19 WTA), cap de serie numarul 8, a trecut in doua seturi de croata Petra Martic 25 WTA), scor 6-4, 6-3, si s-a calificat in finala turneului Premier de la Birmingham. Jucatoarea din Germania se va lupta pentru trofeu cu australianca Ashleigh Barty, partenera sa in proba de dublu din cadrul competitiei britanice. continuă pe Hotnews

WTA Birmingham: Ashleigh Barty s-a calificat in finala - Australianca, la o singura victorie de locul 1 WTA

Ashleigh Barty 2 WTA), cap de serie numarul 2, este prima finalista a turneului Premier de la Birmingham. Australianca a trecut in penultimul act de Barbora Strycova 51 WTA), scor 6-4, 6-4, aflandu-se acum la doar o victorie distanta de primul loc in clasamentul WTA.

WTA Birmingham: Ashleigh Barty, in sferturi - A noua victorie consecutiva in circuit

Ashleigh Barty a reusit si a noua victorie consecutiva in circuitul WTA, australianca trecand in doua seturi, scor 6-3, 6-1, de Jennifer Brady. Succesul ii aduce calificarea in sferturile turneului de la Birmingham se disputa pe iarba, competitie pregatitoare pentru Wimbledon).

WTA Birmingham: Karolina Pliskova, invinsa de sora sa geamana Ashleigh Barty si Venus Williams, in sferturi (Rezultatele zilei)

Karolina Pliskova 3 WTA) a parasit inca din optimi turneul de la Birmingham. Cehoaica a fost invinsa in trei seturi de Kristyna, sora sa geamana, scor 6-2, 3-6, 7-67). Meciul a durat o ora si 55 de minute. Eliminate au fost si Johanna Konta, Su-Wei Hsieh si Donna Vekic. in sferturi s-au calificat jucatoare precum Ashleigh Barty, Qiang Wang si Venus Williams.

WTA Birmingham: Naomi Osaka, eliminata in optimi de Yulia Putintseva - Locul 1, in pericol pentru nipona

Naomi Osaka nu s-a simtit prea bine pe iarba de la Birmingham, liderul mondial parasind turneul inca din faza optimilor. Nipona a fost depasita in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de Yulia Putintseva 43 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )