Libnet.ro
UNICEF

21:00

Asia Express, cel mai dur reality show, are premiera luni, 12 februarie, la Antena 1

ADPM ADPM,
Asia Express, cel mai dur reality show, are premiera luni, 12 februarie, la Antena 1

Asia Express, mult-asteptatul show TV in care sapte cupluri de vedete traiesc experienta vietii lor in Asia de Sud-Est, va avea premiera in luna februarie la Antena 1. continuă pe ADPM

Cand incepe show-ul de aventura Asia Express. Meniul exotic al concurentilor: tarantule, scorpioni si greieri prajiti FOTO

Asia Express, noul reality-show de aventurade la Antena 1, prezentat de Gina Pistol 36 de ani), va avea premiera in luna februarie.

Dana Rogoz revine la Pro TV in noul reality show al postului: ce rol va avea

Actrita Dana Rogoz revine la Pro TV si va prezenta alaturi de Cove reality show-ul Ma insoara mama!, care va debuta pe micile ecrane in aceasta primavara.

Trump mai dur decat Theresa May in negocierile referitoare la Brexit

Presedintele american Donald Trump a afirmat intr-un interviu difuzat duminica de un post de televiziune ca ar fi mai dur decat Theresa May in negocierile referitoare la Brexit.

Are 89 de ani si este cel mai in varsta supermodel. Care este secretul siluetei sale

Daphne Selfe este cel mai in varsta supermodel dupa ce a semnat un contract pentru firma de cosmetice Eyeko. Modelul in varsta de 89 de ani a inceput sa lucreze in.

Cel mai misterios manuscris din lume a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Ce contine

Cel mai misterios manuscris al lumii a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Manuscrisul Voynich are forma unei carti ilustrate cu 232 pagini. Textul este scris cu litere si cuvinte.

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare cosmar al romanilor: cutremurul cel mare

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare cosmar al romanilor: cutremurul cel mare. Desi nu exista un semnal ca ar veni un astfel de seism prea curand, fiecare judet al tarii va avea.

Cel mai profitabil fond de hedging din lume avertizeaza ca exista un risc mare de socuri bursiere

Renaissance Technologies, cel mai profitabil fond de hedging din lume, a avertizat marti ca exista riscul semnificativ al unei corectii a preturilor actiunilor si se pregateste pentru posibile turbulente pe piata de capital, transmite Bloomberg, citat de news. ro.

Donald Trump a anuntat renuntarea la una din politicile la care Barack Obama a tinut cel mai mult (VIDEO)

Una dintre masurile la care Barack Obama a muncit cel mai mult si a facut eforturi considerabile de a o finaliza a fost inchiderea controversatei inchisori de la Guantanamo, locul unde americanii sunt.

Romania desemnata tara cu cel mai prost sistem medical din Europa pentru al doilea an consecutiv

Indexul European al Consumatorului de Sanatate desemneaza sistemul medical romanesc drept cel mai slab din Europa pentru al doilea an consecutiv. Romania se afla pe locul 34 din tot atatea tari eu.

Surse: Cel mai mare grup bancar rus negociaza vanzarea subsidiarei sale din Turcia

Cel mai mare grup bancar rus, Sberbank, negociaza cu posibili investitori vanzarea subsidiarei din Turcia, Denizbank, au declarat pentru Bloomberg surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, confrom Agerpres.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )