Libnet.ro
UNICEF

07:45

Trump mai dur decat Theresa May in negocierile referitoare la Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump mai dur decat Theresa May in negocierile referitoare la Brexit

Presedintele american Donald Trump a afirmat intr-un interviu difuzat duminica de un post de televiziune ca ar fi mai dur decat Theresa May in negocierile referitoare la Brexit. continuă pe Ziarul Bursa

Trump asigura ca el ar fi negociat Brexit mai bine decat Theresa May

Donald Trump ar fi condus negocierile pentru Brexit cu mai multa fermitate decat a facut-o premierul britanic,Theresa May, asigura el intr-un interviu pe canalul ITV care va fi difuzat duminica. La intrebarea daca Theresa May este intr-o pozitie favorabila ca sa negocieze Brexit, el raspunde: As negocia in acest fel? Nu, n-as negocia cum a facut ea. As avea o atitudine diferita, potrivitLaTribune.

Premierul britanic Theresa May risca sa fie demisa de propriul partid: Ce nemultumiri au conservatorii

Partidul Conservator din Marea Britanie o cheama pe Theresa May sa prezinte mai clar dorintele cu care merge tara in negocierile privind acordul de iesire din Uniunea Europeana, amenintandu-o ca.

Theresa May, amenintata cu destituirea. Un lider conservator o acuza ca face din Marea Britanie un stat vasal al UE

Theresa May este amenintata cu inlocuirea in fruntea Partidului Conservator si a Guvernului britanic. O decizie in acest sens urmeaza sa fie luata in functie de rezultatele de la alegerile locale din mai din Marea Britanie.

Familiile din nordul Bucurestiului cumpara vacante de doua ori mai scumpe decat cele din restul tarii

O familie din nordul Bucurestiului aloca, in medie, aproximativ 3. 000 de euro pentru o vacanta, cu 45% mai mult decat o familie din sudul Capitalei si de doua ori mai mult decat cheltuiala medie a unei familii la nivel national, potrivit unui studiu realizat de TUI TravelCenter.

Trump, ATAC DUR la adresa Uniunii Europene: A tratat SUA foarte NEDREPT!

Presedintele american Donald Trump a acuzat Uniunea Europeana ca a tratat Statele Unite foarte nedrept in relatiile lor comerciale, motiv pentru care ar trebui sa se astepte la represalii. Uniunea.

Nu a existat un moment mai bun decat cel actual pentru investitii in SUA

Donald Trump a supus atentiei astazi, intr-un discurs sutinut la Forumul Economic Mondial de la Davos Elvetia), cresterea solida inregistrata de economia SUA dupa alegerea sa in functia de presedinte, indemnand statele participante la eveniment si liderii de business sa faca investitii in Statele Unite.

Seful Agentiei Europene a Medicamentelor: Sediul temporar din Amsterdam nu este optim, e de doua ori mai mic decat sediul de la Londra

Sediul temporar al Agentiei Europene a Medicamentelor nu este optim, dar este cel mai bun posibil in conditiile in care institutia se grabeste sa-si relocheze birourile din Londra, iar noul sediu este in proces de constructie, spune directorul executiv al Agentiei, Guido Rasi, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )