Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un asistent maternal din Vaslui care era acuzat ca ar fi violat o fata pe care o avea in plasament s-a spanzurat

B1 B1,
Un asistent maternal din Vaslui care era acuzat ca ar fi violat o fata pe care o avea in plasament s-a spanzurat

Un asistent maternal din judetul Vaslui, in varsta de 44 de ani, acuzat ca ar fi violat o fata pe care o avea in plasament s-a spanzurat intr-o anexa a locuintei sale. Incidentul a avut loc la doua zile. continuă pe B1

Vlad Cosma, reactie de ULTIMA ORA la comunicatul DNA in care este acuzat de SANTAJ

Fostul deputat Vlad Cosma, autorul inregistrarilor difuzate duminica seara la Antena 3, reactioneaza la comunicatul DNA in care este acuzat ca ar fi dorit sa santajeze procurorii DNA, prin intermediari, pentru.

Un infractor periculos a violat un batran de 80 de ani. Motivul halucinant pentru care judecatorii au decis sa-l lase liber

Un barbat de 54 de ani din Vaslui, arestat pe 15 ianuarie si acuzat ca a violat un batran de 80 de ani, a fost pus in libertate de magistratii Judecatoriei Vaslui.

VIDEO Cum a intervenit un alpinist in cazul unei femei din Bucuresti care ameninta de 12 ore ca se arunca de la etajul 6

Pompierii din Bucuresti au reusit, miercuri, dupa o interventie de aproximativ 12 ore, sa salveze o femeie care ameninta ca se arunca de la etajul al saselea al blocului in care locuia. Aceasta statea pe pervazul ferestrei de la balcon, a refuzat sa comunice motivul gestului sau si, pentru ca risca sa cada, au intervenit alpinistii care au impins-o in balcon de unde a fost preluata de medici, informeaza news. ro.

Cercuri negre si cearcane sub ochi? Remediul din bucatarie care face minuni

Oboseala, stresul, noptile nedormite, alimentatia gresita, chimicalele din aer si din alimentatie duc la aparitia cercurilor negre de sub ochi si a cearcanelor. Cu totii ne-am lovit cel putin o data de aceasta problema.

Aceasta e prima tara din lume care va interzice Valentines Day

Valentines Day, sarbatorita pe 14 februarie, este ziua in care cupluri din intreaga lume isi arata dragostea si sarbatoresc in tot felul de moduri. Totusi, exista o tara care interzice aceasta .

Unul din hackerii care a reusit sa sparga sistemul de supraveghere al Politiei din Washington va fi extradat in Statele Unite

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au admis, marti, cererea de extradare in cazul a doi tineri care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington. Doar ca doar in cazul unuia dintre ei,.

Marile orase din lume care risca sa ramana fara apa potabila

Desiacopera aproximativ 70% din suprafata Pamantului, apa, in special apa potabila, nu este la fel de abundenta cum credeam. Doar 3% din apa de pe glob este proaspata si poate fi.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )