Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un asistent medical de la Ambulanta Mehedinti, confirmat cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Un asistent medical de la Ambulanta Mehedinti, confirmat cu COVID-19

Un asistent medical de la Ambulanta Mehedinti a fost confirmat cu noul coronavirus, dupa ce a transportat un pacient despre care nu stia ca este infectat. continuă pe Adevărul

Un asistent medical de la Ambulanta Mehedinti, confirmat cu COVID-19

Un asistent medical de la Ambulanta Mehedinti a fost confirmat cu noul coronavirus, dupa ce a transportat un pacient despre care nu stia ca este infectat. Si un ambulantier este suspect de COVID-19. Epidemiologii incearca sa afle cu cati colegi a intrat in contact asistentul, relateaza Mediafax.

Sibiu: Asistent medical de la Terapie Intensiva, testat pozitiv pentru coronavirus Batalia trebuia inceputa cu testarea personalului... Materialele stau inchise

Sergiu Danciu, asistent medical la Terapie Intensiva, in Sibiu, a fost testat pozitiv pentru coronavirus si internat, sambata noaptea, la Boli Infectioase. El spune ca in batalia covid trebuia inceput cu testarea personalului, si apoi a tuturor pacientilor care veneau la spital, nu sa intri in contact fara sa sti. Apelul doctorilor de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal Timisoara: Am intrat in razboi cu mainile goale!Protest la Ambulanta Mehedinti: Angajatii cer testare dupa ce un pacient a iesit pozitiv la COVID-19.

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu, confirmat cu coronavirus. Ce acuzatii face barbatul

Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat cu noul coronavirus, conform Ora de Sibiu. Alte patru persoane care au luat contact cu el, doua infirmiere si doua asistente, se afla in izolare la domiciliu.

Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus: in batalia covid trebuia inceput cu testarea personalului, si apoi a tuturor pacientilor

Medicii de la Spitalul Judetean Sibiu sunt in alerta dupa ce un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a fost confirmat cu noul coronavirus sambata seara. in prezent acesta se afla internat la.

Protest la Ambulanta Mehedinti: Testati-ne! Putem sa imbolnavim alti pacienti

Mai multi angajati ai Ambulantei Mehedinti au protestat, sambata noaptea, in fata institutiei si au cerut sa fie testati pentru coronavirus. Oamenii sunt speriati dupa ce au aflat ca un pacient care a intrat in contact cu sase colegi a fost diagnosticat cu noul COVID-19.

Un asistent medical infectat nu a anuntat spitalul dupa ce a avut contact cu o familie din Germania

Asistentul medical din Spitalul Judetean Sibiu testat pozitiv la coronavirus face, in timpul liber, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )