Libnet.ro
UNICEF

07:00

Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus: in batalia covid trebuia inceput cu testarea personalului, si apoi a tuturor pacientilor

B1 B1,
Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus: in batalia covid trebuia inceput cu testarea personalului, si apoi a tuturor pacientilor

Medicii de la Spitalul Judetean Sibiu sunt in alerta dupa ce un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a fost confirmat cu noul coronavirus sambata seara. in prezent acesta se afla internat la. continuă pe B1

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu, confirmat cu coronavirus. Ce acuzatii face barbatul

Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat cu noul coronavirus, conform Ora de Sibiu. Alte patru persoane care au luat contact cu el, doua infirmiere si doua asistente, se afla in izolare la domiciliu.

Sinteza zilei. Marturie cutremuratoare a unui asistent medical roman din Milano infectat cu COVID-19

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv realizat de jurnalista Evghenia Kironaki cu un asistent medical roman din Italia care a fost infectat cu COVID-19.

Asistent la Terapie Intensiva in Sibiu, infectat cu coronavirus: Am febra 38 si tusesc

Un asistent medical de la Terapie Intensiva a fost testat pozitiv la coronavirus si este internat la Boli Infectioase, de sambata noaptea. Acesta a declarat ca starea sa este relativ buna.

Un asistent medical infectat nu a anuntat spitalul dupa ce a avut contact cu o familie din Germania

Asistentul medical din Spitalul Judetean Sibiu testat pozitiv la coronavirus face, in timpul liber, .

Nelu Tataru: 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava au coronavirus incercam sa deschidem UPU cu medici din Iasi

Aproximativ 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava sunt confirmati cu coronavirus, a declarat joi secretarul de stat Nelu Tataru, propus ministru al Sanatatii. El a spus ca se incearca deschiderea Unitatii de primiri Urgente a spitalului cu medici adusi de la Iasi, care sa trieze si sa trimita pacientii spre spitale din Falticeni, Radauti sau Iasi.

Sibiu: Asistent medical de la Terapie Intensiva, testat pozitiv pentru coronavirus Batalia trebuia inceputa cu testarea personalului... Materialele stau inchise

Sergiu Danciu, asistent medical la Terapie Intensiva, in Sibiu, a fost testat pozitiv pentru coronavirus si internat, sambata noaptea, la Boli Infectioase. El spune ca in batalia covid trebuia inceput cu testarea personalului, si apoi a tuturor pacientilor care veneau la spital, nu sa intri in contact fara sa sti. Apelul doctorilor de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal Timisoara: Am intrat in razboi cu mainile goale!Protest la Ambulanta Mehedinti: Angajatii cer testare dupa ce un pacient a iesit pozitiv la COVID-19.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sibiu, la izolare, dupa ce un asistent a fost depistat cu COVID-19

Cateva cadre medicale de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Sibiu sunt nevoite sa stea acasa, izolate, dupa ce au intrat in contact cu colegul lor, un asistent medical, diagnosticat pozitiv cu COVID-19, care se afla.

Un asistent de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu, confirmat cu covid-19

Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat c.

Medic de la Spitalul Judetean Suceava: Numaram ostasii pe care putem sa-i ducem la lupta

Un medic care lucreaza la Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava spune ca siuatia legata de lipsa personalului medical este dramatica. Medicul spune ca este nevoie urgent in spital de medici, asistenti si infirmieri.

Coronavirus la Spitalul Judetean Deva: inca doi medici si mai multi pacienti au fost diagnosticati cu Covid 19

Numarul medicilor infectati cu coronavirus, de la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a ajuns la patru. Si alti pacienti au fost diagnosticati cu Covid 19.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )