Libnet.ro
UNICEF

11:46

Un asistent de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu, confirmat cu covid-19

România Liberă România Liberă,
Un asistent de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu, confirmat cu covid-19

Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat c. continuă pe România Liberă

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu, confirmat cu coronavirus. Ce acuzatii face barbatul

Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat cu noul coronavirus, conform Ora de Sibiu. Alte patru persoane care au luat contact cu el, doua infirmiere si doua asistente, se afla in izolare la domiciliu.

Coronavirus in Romania: Apelul doctorilor de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal Timisoara: Am intrat in razboi cu mainile goale!

Medicii din Sectia Anestezie si Terapie Intensiva I al Spitalului Municipal Timisoara, unitatea sanitara care apartine de Primaria Timisoara, transmit ca situatia incepe sa fie disperata, scrie Tion. Personalul medical acuza faptul ca am intrat in razboi cu mainile goale!. Medicii mai transmit ca nu au echipamente pentru tratarea pacientilor cu COVID-19, in timp ce managerul Spitalului Municipal Timisoara Olimpia Oprea a declarat ca exista echipamente de protectie pentru urmatoarele zile, vin si continua sa soseasca.

Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus: in batalia covid trebuia inceput cu testarea personalului, si apoi a tuturor pacientilor

Medicii de la Spitalul Judetean Sibiu sunt in alerta dupa ce un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a fost confirmat cu noul coronavirus sambata seara. in prezent acesta se afla internat la.

Sibiu: Asistent medical de la Terapie Intensiva, testat pozitiv pentru coronavirus Batalia trebuia inceputa cu testarea personalului... Materialele stau inchise

Sergiu Danciu, asistent medical la Terapie Intensiva, in Sibiu, a fost testat pozitiv pentru coronavirus si internat, sambata noaptea, la Boli Infectioase. El spune ca in batalia covid trebuia inceput cu testarea personalului, si apoi a tuturor pacientilor care veneau la spital, nu sa intri in contact fara sa sti. Apelul doctorilor de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal Timisoara: Am intrat in razboi cu mainile goale!Protest la Ambulanta Mehedinti: Angajatii cer testare dupa ce un pacient a iesit pozitiv la COVID-19.

Covasna: Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe, in carantina. 46 de cadre medicale, izolate, in asteptarea asteptarea rezultatelor testelor

Inca 46 de cadre medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe, Covasna,au fost plasate in izolare la domiciliu, dupa ce un alt pacient a fost confirmat pozitiv la testul pengru.

Mehedinti - Pacient al Spitalului Judetean, confirmat cu coronavirus. Presedintele CJ sustine ca personalul medical a fost echipat conform protocolului

Unul dintre pacientii internati in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin a fost diagnosticat cu COVID-19. Barbatul nu a fost testat initial intrucat nu s-a incadrat in simptomatologia pentru Coronavirus comunicata de Ministerul Sanatatii.

Asistent la Terapie Intensiva in Sibiu, infectat cu coronavirus: Am febra 38 si tusesc

Un asistent medical de la Terapie Intensiva a fost testat pozitiv la coronavirus si este internat la Boli Infectioase, de sambata noaptea. Acesta a declarat ca starea sa este relativ buna.

Un roman a parasit sectia de Terapie Intensiva in aplauzele medicilor. Soferul de TIR din Spania, infectat cu noul coronavirus a fost salvat (VIDEO)

Un sofer roman de TIR, infectat cu noul coronavirus a fost scos de la Terapie Intensiva in aplauzele medicilor. Barbatul, in varsta de 43 de ani a fost pacientul 0 din Galicia. Starea lui a fost critica, din.

Sectia de Pneumologie a Spitalului Judetean de Urgenta Deva a fost inchisa pentru dezinfectie, dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus

Sectia de Pneumologie a Spitalului Judetean de Urgenta Deva a fost inchisa pentru dezinfectie de inalt nivel, dupa ce un pacient de acolo a fost confirmat cu coronavirus, iar 14 cadre medicale se afla in izolare la domiciliu.

Un barbat infectat cu Coronavirus a decedat. Persoana a fost internata in sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Deva

Un barbat din judetul Hunedoara, in varsta de 74 de ani, internat in sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Deva cu neoplasm in stadiul terminal, a decedat. Barbatul a fost confirmat pozitiv pentru infectia cu Coronavirus, informeaza Grupul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3467 seconds )