Libnet.ro
UNICEF

05:00

O asistenta de la maternitatea Medlife Grivita fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Femeia a ingrijit o pacienta infectata

Antena3 Antena3,
O asistenta de la maternitatea Medlife Grivita fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Femeia a ingrijit o pacienta infectata

Dupa depistarea primului caz pozitiv cu noul coronavirus in maternitatea din Grivita, Medlife anunta ca ademarat imediat un proces extins de testare, iar o asistenta a fost testata pozitiv. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu Maternitatea MedLife Grivita, dupa ce o femeie confirmata cu coronavirus a mintit

O pacienta internata la Maternitatea MedLife Grivita a fost confirmata cu noul coronavirus. Initial, femeia a declarat ca nu a calatorit in afara tarii si ca nu a interactionat cu persoane venite din strainatate. Ulterior, a marturisit ca a intrat in contact cu o persoana venita din Spania. Ce se intampla acum cu unitatea spitaliceasca? .

Lauza internata la MedLife Grivita, confirmata cu COVID-19. Pacienta a mintit in declaratia pe proprie raspundere

O pacienta internata la Maternitatea MedLife Grivita a fost confirmata cu noul coronavirus. Femeia intrase in contact cu o persoana revenita din Spania, dar nu a comunicat asta la internare. Unitatea medicala face ancheta epidemiologica.

Un prelat care locuieste in resedinta Papei Francisc a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Un prelat italian care locuieste in aceeasi resedinta cu Papa Francisc, in Cetatea Vaticanului, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus miercuri si transportat la un spital din Roma, relateaza AFP, citand presa italiana.

Noi informatii legate de cazul COVID-19 de la Maternitatea MedLife: O singura persoana depistata pozitiv, procesul de testare a contactilor continua MedLife are acum propriul laborator de testare pentru coronavirus

MedLife revine cu informatii referitoare la cazul COVID 19. De asemenea, anunta ca a extins procesul de testare pentru toti medicii si asistentii care sunt direct implicati in procesul de triaj la intrarea in unitatile medicale, pentru a tine in siguranta personalul si pacientii si a pus in functiune propriul laborator, Real Time PCR.

O femeie gravida internata la MedLife Grivita pentru nastere, diagnosticata cu COVID-19. Pacienta declarase ca nu a calatorit in zone de risc si nu a interactionat cu vreun suspect de infectare

MedLife a anuntat marti, printr-un comunicat de presa, ca una dintre pacientele sale, care se internase in 13 martie la Maternitatea MedLife Grivita pentru nastere, a fost diagnosticata cu noul.

Un jandarm din Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Un jandarm de la Directia de Jandarmi Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, au anuntat joi autoritatile. Conform Directiei de Jandarmi Bucuresti, jandarmul depistat cu COVID-19 a contractat.

Daca o persoana e testata pozitiv, tot blocul intra in carantina. Adrian Streinu-Cercel: Facem testari si ii luam pe toti, de sus pana jos (VIDEO)

Daca o persoana dintr-un bloc este testata pozitiv pentru noul coronavirus, tot blocul este plasat in stare de carantina, a precizat Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase.

Familia Regala a Marii Britanii, in pericol. De ce se tem dupa ce Printul Charles a fost depistat pozitiv

Situatia de epidemie s-a imprastiat la nivel global, dar nu scapa insa nici persoanele publice, regi si regine. Exista mai multe motive de ingrijorare pentru familia regala, dupa ce printul Charles a fost depistat pozitiv cu noul virus. Familia Regala a Marii Britanii, in pericol Se pare ca noul virus nu ocoleste pe nimeni. Astfel .

Caz rar: o pisica a fost depistata pozitiv cu coronavirus

O pisica a fost infectata cu noul coronavirus in Belgia, contaminata de stapanul ei care era bolnav, au anuntat vineri autoritatile sanitare belgiene, excluzand orice risc de contaminare de la animal la om, scrie AFP.

Digisport: Pustiul acuzat ca a raspandit COVID-19 la 400 de persoane a fost depistat pozitiv! Risca 15 ani de inchisoare

Luca Singerman 22 de ani), fost rugbist la Buenos Aires Cricket Rugby Club, poate ajunge in spatele gratiilor dupa ce a calatorit pe un vas, alaturi de 400 de persoane, iar ulterior a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )