Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un jandarm din Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

B1 B1,
Un jandarm din Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Un jandarm de la Directia de Jandarmi Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, au anuntat joi autoritatile. Conform Directiei de Jandarmi Bucuresti, jandarmul depistat cu COVID-19 a contractat. continuă pe B1

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus: Sunt optimist ca voi depasi repede acest episod

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Consiliului Judetean Suceava a fost internat la Spitalul Judetean Suceava marti seara si a confirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se simte bine si ca are incredere in medicii suceveni.

Antrenorul Fatih Terim a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Fatih Terim, antrenorul formatiei Galatasaray Istanbul, in varsta de 66 de ani, a anuntat, luni, ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Al doilea jandarm din Bucuresti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus

Un al doilea angajat al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Printul Charles, testat pozitiv cu noul coronavirus

Printul Charles 71 de ani), fiul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si mostenitor al tronului Regatului Unit, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si se afla in izolare, in Scotia.

Un prelat care locuieste in resedinta Papei Francisc a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Un prelat italian care locuieste in aceeasi resedinta cu Papa Francisc, in Cetatea Vaticanului, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus miercuri si transportat la un spital din Roma, relateaza AFP, citand presa italiana.

Printul Charles a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Printul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus si prezinta simptome usoare dar altfel ramane in stare de sanatate buna, a anuntat Clarence House.

Un jandarm din Bucuresti a fost depistat cu coronavirus

Un jandarm de la Directia de Jandarmi Bucuresti a fost confirmat cu coronavirus. Colegii care au intrat in contact cu jandarmul au fost izolati, iar unitatea a fost dezinfectata, a anuntat joi Jandarmeria.

Harvey Weinstein, testat pozitiv de Coronavirus!

Harvey Weinstein, controversatul producator de la Hollywood condamnat luna trecuta pentru viol si alte agresiuni de natura sexuala, a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus! .

Portarul revelatiei Atalanta, testat pozitiv la coronavirus

Portarul echipei italiene de fotbal Atalanta Bergamo, Marco Sportiello, a fost testat pozitiv la nou.

Militar roman dintr-o structura NATO, testat pozitiv cu noul coronavirus. El a fost internat la Spitalul Matei Bals

Un militar roman de la Comandamentul Multinational de Divizie Sud- Est, structura a NATO, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Militarul a fost internat la Spitalul Matei Bals din Capitala si este in .

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )