Libnet.ro
UNICEF

21:00

O asistenta medicala de 32 de ani din Buzau a murit de Covid-19 la cateva zile dupa ce a nascut

Hotnews Hotnews,
 O asistenta medicala de 32 de ani din Buzau a murit de Covid-19 la cateva zile dupa ce a nascut

O asistenta de numai 32 de ani din Buzau a murit marti, din cauza Covid-19, la cateva zile dupa ce a nascut prin cezariana, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Masurile privind asistenta medicala instituite in contextul pandemiei de SARS-COV-2 se mentin pana la 31 martie. Anuntul CNAS

Masruile privind asistenta medicala, instituite in contextul pandemiei de COVID-19, raman in vigoare pana la data de 31 martie, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Se mentine.

A inceput campania de vaccinare in Covasna. Prima persoana imunizata, o asistenta medicala de la Spitalul Judetean

Campania de vaccinare se intensifica in Romania, iar luni s-au deschis cele mai multe centre de imunizare pentru lucratorii din domeniul sanatatii. Medic: Vaccinareareduce riscul de a.

Cleber Arado, fost idol al echipei Coritiba, a murit la 48 de ani, din cauza noului coronavirus

Brazilianul Cleber Arado, fostul idol al echipei de fotbal Coritiba la finele anilor 90, a murit sambata, la varsta de 48 ani, fiind victima noului coronavirus, a anuntat clubul din statul brazilian Parana, citat de EFE.

O pacienta COVID-19 in varsta de 94 de ani, din Iasi, surpriza uriasa pe patul de spital chiar de ziua ei: Dumnezeu v-a iubit si va iubeste!

Surpriza uriasa pentru o femeie internata la Spitalul Letcani cu COVID-19, chiar in ziua in care a implinit 94 de ani. Pacienta, care este in spital din 23 decembrie, a primit un tort.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )