Libnet.ro
UNICEF

20:00

Asistenta medicala din Botosani, diagnosticata pozitiv pentru a doua oara cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Asistenta medicala din Botosani, diagnosticata pozitiv pentru a doua oara cu COVID-19

O asistenta medicala in varsta de 43 de ani de la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani a fost diagnosticata cu noul coronavirus pentru a doua oara. continuă pe Antena3

O asistenta din Botosani, diagnosticata cu COVID-19 pentru a doua oara. E o recadere a bolii

O asistenta medicala de la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani a fost diagnosticata cu virusul COVID-19 pentru a doua oara, a declarat luni, directorul Directiei de Sanatate Publica, medicul Monica Adascalitei.

Accor si AXA lanseaza un parteneriat strategic pentru a oferi asistenta medicala hotelurilor

Accor si AXA anunta un parteneriat strategic prin care este oferita asistenta medicala oaspetilor din cele 5. 000 de hoteluri Accor din intreaga lume, potrivit unui comunicat al companiilor.

Valentin Ionescu (ASF): Piata financiara non-bancara din Romania are anticorpi pentru COVID-19

Directorul Directiei de Strategie si Stabilitate Financiara in cadrul ASF, domnul Valentin Ionescu a declarat: in ciuda socurilor pe termen scurt resimtite, in contextul situatiei actuale declansate de pandemia COVID-19, sistemul financiar non-bancar din Romania are un grad relativ ridicat de rezistenta la efectele economice generate de criza sanitara.

Fost sef de filiala din Prahova, critici dure pentru conducerea USR: Pretind ca sunt opozitia. Nu fac nimic decat sa-si vada de pielea lor. Eu v-am spus de mult ca va luptati pe o cale gresita

Continua tensunile in interiorul USR. Un fost sef al filialei din Prahova lanseaza un atac extrem de dur la adresa conducerii partidului si a parlamentarilro formatiunii pe caee ii acuza ca desi pretind ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )