Libnet.ro
UNICEF

20:15

O asistenta din Botosani, diagnosticata cu COVID-19 pentru a doua oara. E o recadere a bolii

Hotnews Hotnews,
 O asistenta din Botosani, diagnosticata cu COVID-19 pentru a doua oara. E o recadere a bolii

O asistenta medicala de la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani a fost diagnosticata cu virusul COVID-19 pentru a doua oara, a declarat luni, directorul Directiei de Sanatate Publica, medicul Monica Adascalitei. continuă pe Hotnews

Asistenta medicala din Botosani, diagnosticata pozitiv pentru a doua oara cu COVID-19

O asistenta medicala in varsta de 43 de ani de la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani a fost diagnosticata cu noul coronavirus pentru a doua oara.

Pentru prima oara in ultimele doua luni, Italia raporteaza sub 100 de decese intr-o zi din cauza coronavirusului

Bilantul zilnic al deceselor din cauza coronavirusului a scazut in Italia sub 100, pentru prima oara in ultimele doua luni.

Valentin Ionescu (ASF): Piata financiara non-bancara din Romania are anticorpi pentru COVID-19

Directorul Directiei de Strategie si Stabilitate Financiara in cadrul ASF, domnul Valentin Ionescu a declarat: in ciuda socurilor pe termen scurt resimtite, in contextul situatiei actuale declansate de pandemia COVID-19, sistemul financiar non-bancar din Romania are un grad relativ ridicat de rezistenta la efectele economice generate de criza sanitara.

Fost sef de filiala din Prahova, critici dure pentru conducerea USR: Pretind ca sunt opozitia. Nu fac nimic decat sa-si vada de pielea lor. Eu v-am spus de mult ca va luptati pe o cale gresita

Continua tensunile in interiorul USR. Un fost sef al filialei din Prahova lanseaza un atac extrem de dur la adresa conducerii partidului si a parlamentarilro formatiunii pe caee ii acuza ca desi pretind ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )