Libnet.ro
UNICEF

06:30

Asistenta medicala de la Serviciul de Ambulanta din Galati testata pozitiv: A intrat in contact cu mai multi medici de la UPU

B1 B1,
Asistenta medicala de la Serviciul de Ambulanta din Galati testata pozitiv: A intrat in contact cu mai multi medici de la UPU

Un nou spital din Romania risca sa devina focar de raspandire a coronavirusului. O asistenta din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Galati a fost tetsata pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta ar fi. continuă pe B1

Asistenta de la Ambulanta Galati, infectata cu coronavirus

O asistenta medicala de la Serviciul de Ambulanta din Galati a fost infectata cu noul coronavirus. Probele au fost recoltate dupa ce femeia s-a simtit rau si au confirmat prezenta virusului.

O asistenta de la maternitatea Medlife Grivita fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Femeia a ingrijit o pacienta infectata

Dupa depistarea primului caz pozitiv cu noul coronavirus in maternitatea din Grivita, Medlife anunta ca ademarat imediat un proces extins de testare, iar o asistenta a fost testata pozitiv.

Daca o persoana e testata pozitiv, tot blocul intra in carantina. Adrian Streinu-Cercel: Facem testari si ii luam pe toti, de sus pana jos (VIDEO)

Daca o persoana dintr-un bloc este testata pozitiv pentru noul coronavirus, tot blocul este plasat in stare de carantina, a precizat Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase.

Agentia SUA pentru Dezvoltare Internationala va oferi Moldovei asistenta medicala de 1,2 milioane de dolari

Agentia SUA pentru Dezvoltare Internationala USAID) va oferi Republicii Moldova asistenta medicala in valoare de 1,2 milioane de dolari pentru a ajuta la pregatirea laboratoarelor, accelerarea identificarii si monitorizarii cazurilor de imbolnavire, consolidarea capacitatii tehnice a specialistilor de a raspunde provocarii, sporirea comunicarii despre riscurile existente si altele.

O asistenta medicala de la UPU Cluj s-a infectat cu coronavirus, dupa ce a luat contact 15 minute cu o pacienta care nu era suspecta

O asistenta medicala de la Unitatea de Primiri Urgente UPU) a Spitalului Clinic Judetean de Urgente Cluj Napoca a fost infectata cu coronavirus, dupa ce a luat contact aproximativ un sfert de ora cu o bolnava careia i-a montat un cateter, iar pacienta nu era suspecta in acel moment.

In atentia autoritatilor: Ce se intampla cu persoanele peste 65 de ani care au nevoie de asistenta medicala ce nu poate fi realizata la distanta, in afara intervalului orar 11.00 -13.00?

Ordonanta militara nr. 3 instituie o serie de restrictii de circulatie pentru persoanele de peste 65 de ani, carora deplasarea le este permisa numai in intervalul 11. 00 pentru motive stricte, intre care pentru asistenta medicala care nu poate fi amanata si nici realizata de la distanta.

Un nou caz de coronavirus printre cadrele medicale din Galati: O asistenta de la Serviciul de Ambulanta, testata pozitiv cu Covid-19

O asistenta medicala de la Serviciul de Ambulanta din Galati a fost testata pozitiv cu coronavirus, dupa ce femeia s-a simtit tau. Sotul asistentei este jandarm si a fost izolat la domiciliu pentru a se stabili daca nu a fost infectat si el, relateaza Mediafax.

Fetita de doua luni, testata pozitiv pentru Covid-19 in Italia. Mama, romanca, nu poate comunica prea bine cu medicii

O fetita in varsta de doar doua luni, nascuta prematur, are rezultat pozitiv pentru coronavirus in Italia, scrie Rotalianul. Mama nu cunoaste foarte bine limba italiana, motiv pentru care personalul medical are dificultati de comunicare cu femeia.

Mesajul unei asistente medicale din Craiova: Ne-am sters lacrimile si ne-am intors la datorie

O asistenta medicala din Craiova a postat un mesaj emotionant si de revolta, in acelasi timp, dupa demisia ministrului Sanatatii, Victor Costache, postarea sa de pe Facebook fiind apreciata de peste 20. 000 de romani.

Trei angajate de la spitale din Galati, care au fost in Turcia, testate pozitiv pentru coronavirus

Trei angajate ale unor spitale din orasul Galati au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit unor surse medicale citate de Mediafax, este vorba de doua asistente si o angajata de la laborator, care au calatorit impreuna in Turcia.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )