Libnet.ro
UNICEF

12:15

O asistenta sociala si-a ucis copilul de 3 ani, care dormea, pentru ca i s-a parut ca este diavolul

Hotnews Hotnews,
 O asistenta sociala si-a ucis copilul de 3 ani, care dormea, pentru ca i s-a parut ca este diavolul

O femeie in varsta de 33 de ani din judetul Dolj, asistent social, a fost retinuta dupa ce si-a ucis copilul de 3 ani in somn, pentru ca i s-a parut ca e diavolul. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, Magdalena Badescu, a declarat ca o femeie in varsta de 33 de ani a fost retinuta dupa ce si-a ucis copilul de trei ani, prin sugrumare, in somn. continuă pe Hotnews

Ea este femeia din Craiova care si-a ucis copilul de trei ani fiindca a crezut ca este diavolul

O femeie in varsta de 33 de ani si-a ucis copilul de numai 3 ani pentru ca a crezut ca este diavolul langa ea in pat, spun anchetatorii. Totul s-a intamplat sambata dimineata, cand aceasta si-a dus.

Crima socanta in Craiova! O femeie si-a ucis copilul de trei ani

Caz socant in Craiova! O femeie in varsta de 33 de ani si-a ucis copilul de numai 3 ani pentru ca a crezut ca este diavolul langa ea in pat, spun anchetatorii. Din primele informatii, aceasta ar fi.

Mesaje cutremuratoare dupa moartea tanarului de 23 de ani, care a incercat sa-si salveze prietena de la inec

Un tanar de 23 de ani, Sebastian Leogan, a murit aseara laSolesti, in Vaslui, in timp ce incerca sa-si salveze prietena de la inec. A reusit sa-si ajute prietena, dar pe el nu l-a mai putut salva.

El este Sebastian, tanarul de 23 de ani care a murit incercand sa-si salveze prietena de la inec

O noua tragedie a avut loc aseara la Solesti, in Vaslui. Un tanar de 23 de ani, Sebastian Leogan, a murit in timp ce incerca sa-si salveze prietena de la inec. Tanarul a fost la scaldat impreuna.

5 antreprenori care au devenit milionari pana la 30 de ani. Care este cheia succesului?

Elon Musk, Mark Zuckerberg, Bill Gates, Warren Buffett sunt doar cateva nume din lista celor mai cunoscuti miliardari ai lumii. Insa putini cititori stiu ca acestia nu s-au nascut in familii care aveau in spate imperii financiare, ci din contra, provin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )