Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ea este femeia din Craiova care si-a ucis copilul de trei ani fiindca a crezut ca este diavolul

Antena3 Antena3,
Ea este femeia din Craiova care si-a ucis copilul de trei ani fiindca a crezut ca este diavolul

O femeie in varsta de 33 de ani si-a ucis copilul de numai 3 ani pentru ca a crezut ca este diavolul langa ea in pat, spun anchetatorii. Totul s-a intamplat sambata dimineata, cand aceasta si-a dus. continuă pe Antena3

Crima socanta in Craiova! O femeie si-a ucis copilul de trei ani

Caz socant in Craiova! O femeie in varsta de 33 de ani si-a ucis copilul de numai 3 ani pentru ca a crezut ca este diavolul langa ea in pat, spun anchetatorii. Din primele informatii, aceasta ar fi.

O asistenta sociala si-a ucis copilul de 3 ani, care dormea, pentru ca i s-a parut ca este diavolul

O femeie in varsta de 33 de ani din judetul Dolj, asistent social, a fost retinuta dupa ce si-a ucis copilul de 3 ani in somn, pentru ca i s-a parut ca e diavolul. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, Magdalena Badescu, a declarat ca o femeie in varsta de 33 de ani a fost retinuta dupa ce si-a ucis copilul de trei ani, prin sugrumare, in somn.

O mama din Dolj si-a ucis fiul de 3 ani in somn pentru ca a crezut ca este diavolul

O femeie din Dolj si-a ucis copilul in varsta de 3 ani: l-a sugrumat in somn pentru ca a crezut ca e diavolul. Totul s-a intamplat in localitatea Unirea.

O mama din Dolj si-a ucis fiul de trei ani ani in somn pentru ca a crezut ca este diavolul

O femeie din Dolj si-a ucis copilul in varsta de 3 ani: l-a sugrumat in somn pentru ca a crezut ca e diavolul. Totul s-a intamplat in localitatea Unirea.

Descoperire macabra a unui hot din Prahova care a intrat ntr-o locuinta la furat

Cadavrul unei femei aflat in stare avansata de putrefactie a fost gasit, luni, de catre un barbat care a intrat intr-o locuinta din municipiul Ploiesti cu intentia de a fura. in urma primelor verificari, autoritatile banuiesc ca femeia este decedata de un an, potrivitnews. ro.

Activitatea singurului centru mobil de recoltare de snge din Bucuresti este suspendata din lipsa de personal

Activitatea singurului centru mobil de recoltare de sange din Capitala este suspendata din lipsa de personal, au anuntat, marti, reprezentantii Centrului de Trasfuzie. De cealalta parte, ministrul Sanatatii spune ca problema lipsei angajatilor, dar si a ambulantelor, ar putea fi rezolvate din toamna. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut, marti, apel la cetateni sa doneze sange, in conditiile in care, in lunile de vara, pe perioada concediilor, la centrele de transfuzii se prezinta 20-25% mai putini donatori fata de media obisnuita.

Cine este Florentina Mirica, procurorul care si-a depus candidatura la sefia DNA. Dosarele grele instrumentate de posibila succesoare a lui Kovesi

Primul procuror care si-a depus candidatura pentru sefia DNA este Florentina Mirica. Asta s-a intamplat chiar luni,in ultima zi de depunere a candidaturilor, conform calendarului anuntat de Ministrul Justit.

Cine este Florentina Mirica, procurorul care si-a depus candidatura la sefia DNA / Promovata de Kovesi, ea a instrumentat mai multe dosare grele

Procurorul Florentina Mirica, sefa a directiei de combatere a corputiei din cadrul DNA si candidat la sefia acestei institutii, a instrumentat de-a lungul vremii mai multe dosare cu greutate, in care au fost implicati inalti demnitari, dar si cauze cu impact social major cum este dosarul fraudelor de la Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate. Florentina Mirica se numara printre procurorii care au semnat scrisoarea deschisa privind independenta justitiei.

Prima reactie a primarului din Dambovita care si-a acordat titlul de cetatean de onoare: E un joc al opozitiei si al unui ziar local

Primarul din Pietrosita a avut o prima reactie dupa ce a aparut informatia ca si-a acordat singur titul de Cetatean de Onoare al comunei. intrebat de jurnalisti daca stirea este reala, Ion Dicu a negat cu.

Patania unui barbat din Suceava, care a uitat intr-un dulap 13.000 de euro

Un barbat din Suceava a fost pe punctul de a ramane fara 13. 000 de euro, dupa ce a returnat un obiect de mobilier in care pusese banii, noteaza informatiata. ro. Sora barbatului a cumparat de la o firma de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )