Libnet.ro
UNICEF

19:45

O asistenta de la Spitalul CFR din Timisoara a fost testata pozitiv cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
O asistenta de la Spitalul CFR din Timisoara a fost testata pozitiv cu coronavirus

Asistenta de la Spitalul Clinic CFR din Timisoara a fost transferata cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes. continuă pe Adevărul

Olguta Vasilescu, acuzatii grave dupa ce Gabriela Firea a anuntat ca doar patru bucuresteni au fost depistati pozitiv la programul de testare in masa: De unde cifrele prezentate zilnic? Nicio reactie din partea autoritatilor centrale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca in urma celor aproape 4. 600 de teste pentru coronavirus, efectuate de Primaria Bucuresti, doar patru persoane au fost depistate pozitiv cu.

Coronavirus |4 politicieni sarbi au fost testati pozitiv. Maja Gojkovic este internata in spital

4 politicieni sarbi au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, iar unul dintre ei a avut nevoie de spitalizare. Este vorba despre ministrul Apararii si purtatorul de cuvant al Parlamentului, seful Biroului.

Coronavirus |3 politicieni sarbi au fost testati pozitiv. Maja Gojkovic este internata in spital

3 politicieni sarbi au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, iar unul dintre ei a avut nevoie de spitalizare. Este vorba despre purtatorul de cuvant al Adunarii Nationale Sarbe Maja Gojkovic, ministrul.

Angajata a Universitatii Ovidius, testata pozitiv cu COVID-19. S-a intors recent din concediu

Numarul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus a ajuns la 434, in judetul Constanta. Toti colegii angajatei de la Universitate au fost testati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )