Libnet.ro
UNICEF

18:01

Coronavirus |4 politicieni sarbi au fost testati pozitiv. Maja Gojkovic este internata in spital

B1 B1,
Coronavirus |4 politicieni sarbi au fost testati pozitiv. Maja Gojkovic este internata in spital

4 politicieni sarbi au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, iar unul dintre ei a avut nevoie de spitalizare. Este vorba despre ministrul Apararii si purtatorul de cuvant al Parlamentului, seful Biroului. continuă pe B1

Coronavirus |3 politicieni sarbi au fost testati pozitiv. Maja Gojkovic este internata in spital

3 politicieni sarbi au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, iar unul dintre ei a avut nevoie de spitalizare. Este vorba despre purtatorul de cuvant al Adunarii Nationale Sarbe Maja Gojkovic, ministrul.

50 de batrani si 21 de angajati dintr-un azil din Prahova, testati pozitiv

Primul focar de infectie cu coronavirus din Prahova a fost depistat intr-un azil privat de batrani din comuna Izvoarele. 50 dintre cei 68 de batrani cazati aici, dar si 21 de angajati ai caminului au fost testati pozitiv COVID-19.

CORONAVIRUS |Numarul cazurilor de COVID-19, la nivel mondial, a depasit pragul de 10 milioane. Bilantul deceselor a trecut de 500.000. Peste 2,5 milioane de imbolnaviri, inregistrate in SUA

Numarul infectarilor cu noul coronavirus, la nivel mondial, a depasit un nou prag psihologic. Peste 10 milioane de oameni din intreaga lume au fost testati pozitiv cu COVID-19 de la debutul pandemiei - la finalul.

Un angajat din cadrul Ambasadei Romaniei in Kazahstan si un angajat din Consulatului General al Romaniei la Cernauti, pozitivi cu noul coronavirus

Un angajat din cadrul Ambasadei Romaniei in Kazahstan si un angajat din Consulatului General al Romaniei la Cernauti au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat, vineri seara, Ministerul Afacerilor Externe.

Box: Legendarul Roberto Duran a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Panamezul Roberto Duran, legenda a boxului mondial, a fost spitalizat joi seara, el fiind testat pozitiv cu coronavirus, a anuntat pe Instagram fiul sau Robin, potrivit AFP.

si-a facut un al doilea test pentru coronavirus. Ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gura timp de zece zile. Ne gandeam ce vom face cu fetele

A fost ingrijorat pentru sanatatea lui si a familiei sale dupa ce s-a descoperit ca Marcel Pavel, colegul sau de la Te cunosc de undeva este infectat cu noul coronavirus. Artistul si-a facut im.

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )