Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asistenta de la Spitalul din Suceava: Situatia s-a schimbat radical de cand unitatea s-a militarizat!

Antena3 Antena3,
Asistenta de la Spitalul din Suceava: Situatia s-a schimbat radical de cand unitatea s-a militarizat!

O asistenta de la spitalul din Suceava spune ca situatia s-a schimbat radical de cand unitatea a fost militarizata. Femeia marturiseste ca acum se acorda o mai mare atentie in folosirea echipamentelor medicale. continuă pe Antena3

Mesajul unui militar pentru sotia sa, asistenta in spitalul din Suceava: Ea e eroul meu

Emotie si durere pentru femeia iubita. Un militar roman a transmis un mesaj impresionant sotiei sale, asistenta in prima linie in Suceava.

Ponta il acuza pe Ludovic Orban ca a vrut sa ascunda situatia din Suceava

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a acuzat, marti, la emisiunea Marius Tuca Show Guvernul condus de Ludovic Orban ca a incercat sa ascunda situatia de la Suceava, generata de noul coronavirus.

Peste 300 de pacienti si angajati de la un centru de recuperare psihiatrica din Suceava au fost confirmati cu coronavirus UPDATE

Peste 300 de persoane - 242 de pacienti si 59 de angajati - de la Centrul de Recuperare Neuropsihiatrica Sasca Mica din judetul Suceava au fost confirmate cu coronavirus.

Un bolnav infectat cu noul virus a fugit din spitalul din Iasi. Reactia medicilor cand au vazut ca lipseste

Un bolnav infectat cu noul virus a fugit luni din spitalul din Iasi, pe geamul de la baie. Reactia medicilor cand au vazut ca lipseste. Un bolnav infectat cu noul virus a fugit din spitalul din Iasi. Reactia medicilor Un barbat in varsta de 47 de ani, infectat cu virusul COVID-19, a fugit luni, in .

VIDEO Gratar la miez de noapte intr-o localitate din Suceava aflata in carantina. Petrecaretii, depistati cu ajutorul unei drone - UPDATE

16 locuitori ai comunei sucevene Patrauti, aflata in carantina din cauza coronavirusului, au fost prinsi la o petrecere in aer liber, la miez de noapte. Oamenii faceau gratar si au fost depistati cu ajutorul unei drone a Ministerului de Interne dotata cu o camera de termoviziune. Fortele de ordine au fost suplimentate la Patrauti dupa ce saptamana trecuta mai multi localnici au incalcat carantina si au iesit din comuna, mergand la aeroportul din Cluj, pentru a pleca de acolo la munca in Germania.

VIDEOREPORTAJ Spitalul din prima linie in lupta cu COVID-19 care va avea o cladire noua, construita de la zero

Un spital aflat acum in prima linie in lupta cu coronavirusul urmeaza sa aiba o cladire noua, construita de la zero, in urmatorii 4 ani. Este pariul medicului Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti, cel mai mare spital de boli pulmonare din Romania, aflat in prima linie in lupta cu COVID-19. De ce alti manageri de spital nu se zbat pentru a construi noi sedii, cu toate ca Institutul Marius Nasta nu este nici pe departe singurul unde acest lucru este necesar?Vezi un videoreportaj HotNews. ro in spitalul de prima linie Marius Nasta si un dialog cu medicii si cu managerul Beatrice Mahler.

O femeie infectata cu noul coronavirus a fost operata de tumora cerebrala la spitalul din Iasi

O femeie infectata cu noul coronavirus a fost operata de tumora cerebrala la spitalul de Neurochirur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )