Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul unui militar pentru sotia sa, asistenta in spitalul din Suceava: Ea e eroul meu

Antena3 Antena3,
Mesajul unui militar pentru sotia sa, asistenta in spitalul din Suceava: Ea e eroul meu

Emotie si durere pentru femeia iubita. Un militar roman a transmis un mesaj impresionant sotiei sale, asistenta in prima linie in Suceava. continuă pe Antena3

inca o asistenta romanca din Italia, rapusa de coronavirus

Inca o asistenta romanca din Italia a murit in urma infectiei cu COVID-19. Doina Bucataru 61 de ani) s-a stins din viata marti, 14 aprilie, in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Carle din Cuneo,.

Ancheta epidemiologica la spitalul din Pitesti, dupa ce un medic infectat a mers la munca desi avea simptome

Ancheta epidemiologica la spitalul din Pitesti dupa ce un medic infectat a mers la munca desi avea simptome de infectare cu COVID-19.

Mesajul unui medic din Suceava pentru autoritati, dupa acordul MAI-BOR: Saptamana viitoare, cand va avea loc o explozie a cazurilor de imbolnavire si a deceselor, sa nu plangeti si sa nu va plangeti

Un medic de la Spitalul Judetean din Suceava, focarul de infectie al Romaniei, critica dur autoritatile pentru acordul incheiat de Ministerul de Interne cu Biserica pentru a participa la slujba de inviere in diverse forme bizare, ea spunand ca este vorba doar despre un calcul politic. Saptamana viitoare, cand va avea loc o explozie a cazurilor de imbolnavire si, inevitabil, a deceselor, si bolnavii nu vor avea unde sa stea si nici cine sa-i ingrijeasca nu va mai avea, sa nu plangeti si sa nu va plangeti, avertizeaza doctorul.

Mesajul unui chirurg sucevean: De inviere, voi fi in spital cu o candela aprinsa si, daca-mi vor permite pacientii, cu o carte de rugaciuni in mana

Chirurgul sucevean Cristina Hrustovici a scris un mesaj pe contul sau de Facebook in care ii indeamna pe romani sa-si petreaca sarbatorile pascale acasa, pentru a nu se infecta cu COVID-19. Medicul spune ca este de garda in noaptea de inviere si ca nu poate iesi la fereastra pentru a canta Hristos a inviat, pentru ca geamul da spre morga.

Video Mesajul Patriarhului Daniel pentru Sfintele Pasti 2020

Mesajul Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, la Sarbatoarea Sfintel.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 18 aprilie. Racii au nevoie de miracole, Capricornii trebuie sa fie atenti la sanatate

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 18 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 17 aprilie. Gemenii se adapteaza la noi situatii, Leii se vindeca emotional

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 17 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 16 aprilie. Berbecii trebuie sa fie vigilenti, Racii apeleaza la compasiune

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 16 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 15 aprilie. Leii trebuie sa scape de frica, Scorpionii sunt creativi

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 15 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Fiica unei femei internate pentru dializa, dezvaluiri revoltatoare despre nereguli la Spitalul din Neamt: imi vine sa urlu

O femeie din Iasi a facut o dezvaluire de-a dreptul revoltatoare despre ce i s-a intamplat mamei sale in timp ce facea dializa la Spitalul Judetean Neamt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )