Libnet.ro
UNICEF

21:00

Asistentele si infirmierele demisioneaza in bloc de la Spitalul CFR din Timisoara. Invoca teama de coronavirus si lipsa echipamentelor de protectie

Adevărul Adevărul,
Asistentele si infirmierele demisioneaza in bloc de la Spitalul CFR din Timisoara. Invoca teama de coronavirus si lipsa echipamentelor de protectie

Spitalul CFR din Timisoara, conform Planului Alb, este spital de linia a doua de interventie, care ar urma sa prea pacienti de la spitalul de boli infectioase in caz de urgenta. continuă pe Adevărul

Zece asistente si trei infirmiere au demisionat de la Spitalul CFR Timisoara

Un numar de zece asistente medicale si trei infirmiere de la Spitalul CFR din Timisoara si-au prezen.

Mai multe asistente si infirmiere de la Spitalul Cai Ferate Timisoara au demisionat in ultimele zile

Un numar de zece asistente medicale si trei infirmiere de la Spitalul CFR din Timisoara si-au prezentat demisiile, in timp ce toti medicii au ramas la post, a declarat marti, pentru Agerpres, managerul institutiei, Ciprian Olaru.

Demisii in bloc la Spitalul Clinic CF Timisoara

Zece asistente medicale si trei infirmiere au demisionat, pe parcursul a doua-trei zile, de la Spitalul Clinic CF din Timisoara, pe motiv ca se tem de o eventuala infectare cu coronavirus. Managerul unitatii spune ca spitalul sta destul de bine in privinta echipamentelor necesare.

Demisii in serie ale asistentelor si infirmierelor de la Spitalul CFR Timisoara Manager: De la autoritati nu am primit nimic, materiale avem doar din donatii

Situatia de la Spitalul CFR Timisoara, care a fost desemnat, conform planului alb, sa fie in linia a doua de interventie si sa preia cazuri de coronavirus dupa ce spitalul de boli infectioase Victor Babes se va umple, este una critica, dupa ce mai multe asistente si infirmiere au demisionat, scrie PressAlert. ro.

Maternitate din Timisoara in carantina. Cinci asistente confirmate cu coronavirus

Maternitatea Odobescu din Timisoara a intrat in carantina, dupa ce cinci asistente au fost testate pozitiv cu COVID-19, astfel ca acum nimeni nu iese si nu intra in unitatea medicala. Peste 80 de medici, asistente si paciente sunt in maternitate si urmeaza sa fie testate.

Cinci asistente infectate cu coronavirus la maternitatea din Timisoara

Cinci asistente medicale de la Maternitatea Odobescu din Timisoara au fost confirmate cu coronavirus. Institutia spitaliceasca a intrat in carantina.

Spectacolul Frati al Teatrului din Timisoara, cu Florin Piersic Jr., difuzat in premiera online

Spectacolul Frati al Teatrului National din Timisoara, cu Florin Piersic Jr. , va fi difuzat in pre.

Cel putin 5 medici de la Spitalul Judetean din Deva si 13 pacienti infectati cu coronavirus. Spitalul, in carantina, managerul, suspendat din functie de catre prefect

Cel putin 5 medici si cel putin 13 pacienti de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva sunt infectati cu coronavirus, iar unitatea medicala a fost inchisa in totalitate, astfel ca nimeni nu intra si nimeni nu iese timp de 14 zile. Prefectul judetului, Vasile Poteca, a anuntat ca luni l-a suspendat din functie pe managerul spitalului, care nu a luat absolut nicio masura.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Capitala, confirmate cu coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2, informeaza unitatea medicala intr-un comunicat.

17 cadre medicale si 10 pacienti de la Spitalul Universitar din Bucuresti, confirmati cu coronavirus

27 de persoane - 17 cadre medicale si 10 pacienti - de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate cu coronavirus, conform raportarii conducerii spitalului, sustine Grupul de comunicare strategica. Autoritatile mai sustin ca in urma anchetei epidemiologice a DSP au fost convenite masuri urgente pentru a preveni raspandirea virusului, astfel ca cei 10 pacienti au fost transferati catre spitalele din Capitala care gestioneaza cazurile de COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )