Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cel putin 5 medici de la Spitalul Judetean din Deva si 13 pacienti infectati cu coronavirus. Spitalul, in carantina, managerul, suspendat din functie de catre prefect

Hotnews Hotnews,
 Cel putin 5 medici de la Spitalul Judetean din Deva si 13 pacienti infectati cu coronavirus. Spitalul, in carantina, managerul, suspendat din functie de catre prefect

Cel putin 5 medici si cel putin 13 pacienti de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva sunt infectati cu coronavirus, iar unitatea medicala a fost inchisa in totalitate, astfel ca nimeni nu intra si nimeni nu iese timp de 14 zile. Prefectul judetului, Vasile Poteca, a anuntat ca luni l-a suspendat din functie pe managerul spitalului, care nu a luat absolut nicio masura. continuă pe Hotnews

Situatie dramatica la Spitalul Judetean din Deva: 18 oameni infectati cu Covid 19, managerul a fost suspendat

Situatie dramatica la Spitalul Judetean din Deva: 18 oameni infectati cu Covid 19. Managerul interimar a fost suspendat.

Spitalul Judetean din Deva va primi doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva va primi, din fondurile Consiliului Judetean, doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sibiu, la izolare, dupa ce un asistent a fost depistat cu COVID-19

Cateva cadre medicale de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Sibiu sunt nevoite sa stea acasa, izolate, dupa ce au intrat in contact cu colegul lor, un asistent medical, diagnosticat pozitiv cu COVID-19, care se afla.

Spitalul Judetean din Deva in carantina. Medicii si pacientii nu vor mai putea iesi timp de 14 zile

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a intrat in carantina, iar medcii si pacientii nu vor mai putea parasi unitatea medicala in urmatoarele doua saptamani.

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva devine unitate medicala pentru pacientii cu coronavirus

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva devine unitate medicala destinata internarii pacientilor diagnosticati cu coronavirus.

Coronavirus la Spitalul Judetean Deva: inca doi medici si mai multi pacienti au fost diagnosticati cu Covid 19

Numarul medicilor infectati cu coronavirus, de la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a ajuns la patru. Si alti pacienti au fost diagnosticati cu Covid 19.

Al doilea caz de coronavirus in Alba: un barbat internat in spitalul judetean, la sectia ATI. 27 de asistente si medici au fost izolati

Autoritatile sanitare din Alba au confirmat un al doilea caz de infectare cu coronavirus in Alba. Este vorba despre un barbat din teius care a suferit o interventie chirurgicala la Spitalul Judetean de urgenta.

Managerul spitalului din Deva, suspendat din functie dupa ce unitatea medicala a intrat in carantina

Prefectul Judetului Hunedoara, Vasilica Poteca, sustine ca l-a suspendat pe managerul spitalului judetean din Deva dupa ce mai multe cadre medicale au fost depistate cu coronavirus, iar unitatea medicala a intrat in carantina.

A ascuns ca s-a intors din Germania si a ajuns cu simptome specifice COVID-19, la Spitalul Judetean Ploiesti

Un barbat in varsta de 62 de ani, intors recent din Germania, a ajuns la Spitalul Judetean din Ploiesti cu simptome specifice COVID-19. Barbatul nu a declarat pana la momentul internarii ca a revenit dintr-o zona de risc. Are acum dosar penal.

Oncologia Spitalului Deva, doborata de coronavirus. Trei medici internati, mii de bolnavi afectati de criza

Cei trei medici oncologi de la Spitalul Judetean din Deva au fost diagnosticati cu coronavirus. Oncologia e in carantina, iar mii de bolnavi au de suferit de pe urma acestei situatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )