Libnet.ro
UNICEF

11:15

ASOCIATIA CFA ROMANIA: Doar 4 din 10 romani sunt independenti financiar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASOCIATIA CFA ROMANIA: Doar 4 din 10 romani sunt independenti financiar

Un chestionar care masoara gradul independentei financiare la romani arata ca 43% dintre respondenti sunt dependenti financiar, ceea ce inseamna ca nu sunt pregatiti pentru a face fata unor cheltuieli neprevazute, unei perioade fara venituri sau pentru perioada pensionarii, conform studiului realizat de Asociatia CFA Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Asezare geto-daca, descoperita pe santierul Autostrazii de centura A0. Stefan Etves: Acolo ar fi fost un sat. Din 10 muncitori care lucrau la sit, cred ca doi sau trei sapau (VIDEO)

Mostenirea geto-daca le da batai de cap bucurestenilor. Lucrarile incepute la Autostrada de centura A0 sunt afectate pe o portiune de cateva sute de metri, dupa ce muncitorii au descoperit pe santier o.

Site-uri de masini second hand din Romania si din strainatate. De unde iti poti cumpara autoturisme rulate

La prima vedere, autoturismele second-hand pot fi o afacere profitabila. Achizitionarea unui vehicul nou sau uzat este o decizie importanta. Din punct de vedere financiar, cat si in ceea ce priveste timpul petrecut in masinile noastre, conteaza. Site-uri de masini second hand din Romania Fie ca sunteti in cautarea unei masini compacte ieftine, a unui .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )