Libnet.ro
UNICEF

10:15

Site-uri de masini second hand din Romania si din strainatate. De unde iti poti cumpara autoturisme rulate

Playtech Playtech,
Site-uri de masini second hand din Romania si din strainatate. De unde iti poti cumpara autoturisme rulate

La prima vedere, autoturismele second-hand pot fi o afacere profitabila. Achizitionarea unui vehicul nou sau uzat este o decizie importanta. Din punct de vedere financiar, cat si in ceea ce priveste timpul petrecut in masinile noastre, conteaza. Site-uri de masini second hand din Romania Fie ca sunteti in cautarea unei masini compacte ieftine, a unui . continuă pe Playtech

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Scoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet

Una dintre localitatile rosii din Romania unde copiii ar trebui sa faca scoala exclusiv online este Bivolari din judetul Iasi. Acolo, insa, 40% dintre cei aproape 300 de elevi nu au tablete sau laptopuri astfel incat sa poata invata de la distanta. Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online.

Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online

Noul an scolar incepe exclusiv online in 43 de localitati din Romania, din cauza numarului mare de cazuri de infectie cu coronavirus. Majoritatea sunt localitati mici, insa printre ele se numara si orase precum Ghimbav sau Faurei. in toate aceste localitati, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista celor 43 de localitati.

Orasul din Romania care e asaltat de turisti, zilnic. E pe lista celor mai bune destinatii din Europa in 2020

Un oras din Romania se numara printre cele mai frumoase 20 de destinatii din Europa pentru anul 2020, potrivit Forbes. Jurnalistii americani il considera urmatoare destinatie trendy, fiind laudat pentru cultura si gastronomie. Despre ce oras este vorba, afati in randurile de mai jos. Orasul din Romania care a intrat pe lista celor mai bune .

Orasul din Romania mai mare decat Bucuresti, Cluj si Timisoara la un loc. Putini romani au auzit de el

In Romania exista un oras care este mai mare ca Bucurestiul, Timisoara si Clujul la un loc. Potrivit recensamantului facut in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil se stie, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori, sunt Bucurestiul, cu 1. 425 de locuitori, Cluj-Napoca, care .

Imaginea virala cu Andreea Esca. Cum a indraznit sa apara in fata fanilor. Nu multe vedete din Romania ar avea curajul asta

Ca este una dintre cele mai curajoase vedete din Romania nu mai este pentru nimeni un secret. Imaginea virala cu Andreea Esca. Iata cum a aparut in fata fanilor vedeta de la PRO TV! Andreea Esca, imagine virala de ziua ei in urma cu doar cateva zile, Andreea Esca a sarbatorit, alaturi de familie si .

Mama Loredanei Groza a batut un vlogger celebru din Romania! Ce i-a facut tanarului: Mi-a spart capul

Unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania a povestit cum a fost batut de mama Loredanei Groza. Acesta a recunoscut tot: Mi-a spart capul. Mama Loredanei Groza, suparata tare de unul dintre elevi in varsta de 25 de ani, Denis Petcu a avut-o ca invatatoare pe Leonida Groza, mama celebrei cantarete, si a povestit .

S-a semnat contractul. Cand este gata autostrada din Romania

CNAIR Cmpania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntat, sambata, semnarea contractului pentru proiectarea si executia tronsonului de autostrada Nusfalau- Suplacu de Barcau, conform unui comunicat remis Agerpres. Cand este gata autostrada din Romania Acest contract are o valoare de 384,1 milioane de lei, fara TVA, fiind semnat cu antreprenorul Nurol Insaat Ve .

MARIUS CONSTANTIN BUDAI: Fiecare zi ce trece reconfirma ca 2020 este Anul Negru al invatamantului din Romania

Deputatul PSD de Botosani, Marius Constantin Budai a afirmat pe pagina personala de Facebook ca anul curent este Anul Negru al invatamantului din Romania.

Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Ministerul Sanatatii a anuntat ce scoli nu se deschid de la 14 septembrie, atucni cand ar trebui sa inceapa noul an scolar 2020-2021. Vedeti un pic mai jos harta cu localitatile care sunt in zona rosie sau galbena, precum si lista localitatilor. in atentia parintilor. Ce scoli NU se deschid de la 14 septembrie, in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )