Libnet.ro
UNICEF

07:15

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania solicita prelungirea programului magazinelor pana la ora 22.00, in perioada sarbatorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania solicita prelungirea programului magazinelor pana la ora 22.00, in perioada sarbatorilor

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR) solicita public Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) prelungirea programului magazinelor, in perioadele 19-24 decembrie 2020 si 28-31 decembrie 2020, cu o ora, de la ora 21. 00 pana la ora 22. 00, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania solicita CNSU prelungirea programului magazinelor in perioada sarbatorilor

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR) solicita public Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) prelungirea programului magazinelor, in perioadele 19-24 decembrie 2020 si 28-31 decembrie 2020, cu o ora, de la ora 21. 00 pana la ora 22.

Asociatia Marilor Retele Comerciale ii cere lui Arafat prelungirea programului magazinelor in perioada sarbatorilor

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania cere Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si Directiei de Sanatate Publica prelungirea programului magazinelor pana la ora 22. 00, in perioada sarbatorilor.

Reprezentantii marilor centre comerciale cer prelungirea programului magazinelor de sarbatori

Reprezentantii marilor centre comerciale solicita autoritatilor sa permita prelungirea programului magazinelor in perioada Craciunului si a Anului Nou. Mai exact, Asociatia Marilor Retele Comerciale din.

Supermarketurile ii cer lui Raed Arafat sa permita prelungirea programului magazinelor cu o ora, de Sarbatori

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR) a trimis o solicitare secretarului de stat Raed Arafat, spunand ca inchiderea magazinelor la ora 22. 00 in loc de ora 21:00 ar permite o mai mare flexibilitate pentru sonsumatori si o fluidizare eficienta a traficului de clienti.

CORONAVIRUS |Prefectul din Brasov solicita marilor magazine sa suplimenteze personalul de la casele de marcat in aceasta perioada

Mihai Catalin Vasii, prefectul judetului Brasov, a solicitat, miercuri, administratorilor marilor spatii comerciale din judet, ca, in perioada premergatoare Sarbatorilor de Iarna, sa ia o serie de masuri pe.

Castigatorii Hackathon4Health 2020 au dezvoltat proiecte cu impact real in inovatia digitala a sistemului de sanatate din Romania

Hackathon4Health, cel mai important hackathon pe teme de sanatate din Romania, a avut loc week-endul acesta la initiativa companiei Johnson and Johnson Romania, alaturi de Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti UMFCD) prin Centrul de Inovatie si e-Health CieH) si Asociatia Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti SSMB).

Biserica misterioasa din Romania care e in pustietate. Legenda spune ca usile se deschid singure, o data pe an

Romania este, fara indoiala, o tara puternic legata de crestinism. Putini sunt, insa, cei care au habar de biserica misterioasa care e in pustietate si despre care se spune ca usile sale de deschid singure, o data pe an. Legenda din spatele acestui lacas de cult este una fabuloasa. Legenda bisericii cu usi care se .

Decizie in premiera pe piata media din Romania. Un post TV de stiri va da un serial de pe Netflix

Stiri cuactiune. Adrian Sarbu, decizie in premiera pe piata media din Romania: va aduce pe postul sau TV serialul Frauda, difuzat si de Netflix. Va fi in fiecare vineri, de la ora 22:00. Postul de stiri Aleph News va da un serial de pe Netflix. Decizia lui Sarbu reprezinta o premiera pe piata media romaneasca .

EXCLUSIV Vedeta din Romania care s-a mutat cu sotul sau in alta tara, de teama virusului. Ce reguli stricte sunt: Amenda pe loc!

Pandemia de coronavirus a bagat groaza in vedetele noastre care nu mai stiu cum sa paraseasca Bucurestiul, din cauza numarului periculos de mare de bolnavi Covid-19. Speriata de restrictiile dure luate de autoritati, dar si de situatia tragica din spitale, unde cu greu se elibereaza un pat la ATI, mai multe vedete din Romania au .

FOTOREPORTAJ Viata in pandemie - impactul COVID-19 in viata oamenilor obisnuiti din Romania

9 luni, 42 localitati, 6 fotografi si un proiect vizual: Viata in pandemie. Documentaria. ro lanseaza site-ul Viata in pandemie, o arhiva de fotografii care documenteaza impactul crizei COVID-19 in viata oamenilor obisnuiti din Romania: 40 de fotoreportaje din 42 de localitati din Romania, realizate pe parcursul ultimelor 9 luni de 6 fotojurnalisti. Povesti despre medici, antreprenori locali, voluntari, artisti, oameni din societatea civila, turisti, preoti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )