Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie in premiera pe piata media din Romania. Un post TV de stiri va da un serial de pe Netflix

Playtech Playtech,
Decizie in premiera pe piata media din Romania. Un post TV de stiri va da un serial de pe Netflix

Stiri cuactiune. Adrian Sarbu, decizie in premiera pe piata media din Romania: va aduce pe postul sau TV serialul Frauda, difuzat si de Netflix. Va fi in fiecare vineri, de la ora 22:00. Postul de stiri Aleph News va da un serial de pe Netflix. Decizia lui Sarbu reprezinta o premiera pe piata media romaneasca . continuă pe Playtech

JLL Piata rezidentiala din Romania, in vizorul investitorilor institutionali and 8232;

Sectorul rezidential ramaneun pilon de sustinere extrem de puternic in piata imobiliara locala prin faptul ca ofera un grad ridicat de siguranta, o lichiditate mai buna si un randament atractiv, in actualul context. Pandemia a acutizat probleme anterioare ale spatiului locativ, iar eficientizarea suprafetelor a fost luata acum mult mai mult in calcul de catre cumparatori in detrimentul locatiei propriu-zise, conform unui comunicat trimis redactiei.

Oana Zavoranu, prima emisiune in care desfiinteaza vedetele din Romania. Ce dezvaluiri in premiera face

Dupa ce a revenit spectaculos pe micile ecrane anul trecut, chiar din postura in care publicul a cunoscut-o, cea de actrita, in serialul Sacrificiul, Oana Zavoranu continua sa uimeasca. Vedeta si-a lansat azi emisiunea online, postata pe canalul sau de Youtube, unde va desfiinta toate persoanele publice pe care aceasta le considera nedemne de a .

Televiziunea care dispare din Romania. in plina pandemie, nu poate determina oamenii sa se uite la ea

Din prina luna a noului an, televiziunea de filme Paramount Channel se inchide. Acest anunt a fost publicat sub forma de promo, ce ruleaza pe post si pe YouTube. Televiziunea care dispare din Romania Este finalul unei calatorii. Paramount Channel se va inchide in ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor gasi o noua casa, la .

Vedeta din Romania care isi incearca norocul la Kanal D dupa ce a fost concediata de Antene

O vedeta care a trecut pe la Antena isi incearca acum norocul la Kanal D. Aceasta a fost concediata si considera ca vine cu forte proaspete in noul post de televiziune, dupa toate ce s-au petrecut. Despre cine este vorba? Detalii de la apropiatii vedetei. A fost concediata de la Antena, iar acum vrea sa .

EXCLUSIV Vedeta din Romania care s-a mutat cu sotul sau in alta tara, de teama virusului. Ce reguli stricte sunt: Amenda pe loc!

Pandemia de coronavirus a bagat groaza in vedetele noastre care nu mai stiu cum sa paraseasca Bucurestiul, din cauza numarului periculos de mare de bolnavi Covid-19. Speriata de restrictiile dure luate de autoritati, dar si de situatia tragica din spitale, unde cu greu se elibereaza un pat la ATI, mai multe vedete din Romania au .

Cantareata din Romania care are 5 copii. Cum face fata, in pandemie: Te storc de energie!

Raluca ex-Angels, este cu, adevarat o mamica eroina. Ea si sotul ei, de meserie procuror, au cinci copii, Serafim 12 ani, Casian 10 ani, Emilian- 6 ani, Maria 8 ani Anastasia 3 ani. Cum e viata in pandemie cu cinci copii, dar si daca isi mai doreste copii, a povestit Raluca .

Simona Halep, alaturi de o vedeta din Romania la care nimeni nu se gandea. Cu cine a fost surprinsa

Zilele trecute, Simona Halep a participat la o sesiune foto alaturi de o ravnita vedeta din Romania. Aducerea lor sub acelasi obiectiv a fost surprinzatoare pentru public. Simona Halep, sesiune foto alaturi de o vedeta din Romania Simona Halep a revenit la activitatile de zi cu zi dupa ce a trecut cu brio peste problemele .

Zona din Romania inghitita de ninsori. Stratul de zapada are 65 de cm deja aici

Iarna si-a intrat pe deplin in drepturi, in special in zonele de munte din tara. Deja, pentru amatorii de schii, zapada a atins un nivel record pentru inceputul de decembrie. ANM anunta ninsori, in continuare, cel putin in zonele montane, la altitudini mari. O zona afectata de cantitatile mari de zapada a fost si Balea .

Vedeta din Romania care a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul? Se grabea la sala!

O vedeta din Romania a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul pentru care a facut-o este acela ca se grabea sa ajunga la sala. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Cine a incalcat legea de doua ori in doar o ora. Ce vedeta s-a grabit sa ajunga la sala .

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Surpriza socanta: cine e pe ultimul loc

Se pare ca Brasovul este la coada clasamentului oraselor din Romania cu cel mai curat aer. Potrivit specialistilor, in mod surprinzator, frumosul oras de sub Tampa este situat pe o pozitie incredibila a acestei ierarhii. in ciuda faptului ca este asezat la poalele muntilor, orasul Brasov se numara printre localitatile cele mai afectate de poluare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )