Libnet.ro
UNICEF

08:30

Asociatia procurorilor, mesaj pentru autoritati: Recomandarile din raportul MCV nu au caracter optional

B1 B1,
Asociatia procurorilor, mesaj pentru autoritati: Recomandarile din raportul MCV nu au caracter optional

Recomandarile facute de Comisia Europeana prin raportul MCV trebuie sa fie puse in practica obligatoriu de catre autoritatile romane, arata Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor. continuă pe B1

Zegrean: Romnia este obligata sa respecte recomandarile din MCV, dar puterea vrea si de data asta sa pacaleasca. Guvernul se face de rs daca ataca raportul la Curtea Europeana de Justitie

Romania este obligata sa respecte recomandarile din Raportul MCV pentru ca asa spun Constitutia si tratatele europene, iar in loc sa se gandeasca ce masuri sa gaseasca pentru a respecta ceea ce spune Comisia Europeana, autoritatile de la Bucuresti cauta si de aceasta data sa pacaleasca, a declarat pentru HotNews fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace Raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Augustin Zegrean spune ca s-ar face din nou de ras.

Eugen Nicolicea: Din raportul MCV, vom pune n aplicare doar ce este posibil / n decursul timpului ni s-a solicitat si ncalcarea Constitutiei

Eugen Nicolicea a declarat ca vor fi luate in considerare recomandarile din raportul MCV, insa va fi pus in aplicare doar ceea ce este posibil. Deputatul PSD a adaugat ca de la instituirea MCV, Romaniei i-au fost solicitate si lucruri imposibile, cum ar fi incalcarea Constitutiei si a deciziei Curtii Constitutionale.

Sunt sau nu obligatorii recomandarile din raportul MCV? Opinia unei asociatii a procurorilor

Recomandarile MCV nu au caracter optional. Asa arata, intr-un comunicat de presa, Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor. Magistratii solicita aplicarea recomandarilor din document si un dialog real. Printre semnatari se numara si procurori din Directia Nationala Anticoruptie.

Ambasada SUA, mesaj cu subinteles pentru autoritati: Tranzactii cu preturi ascunse, concurenta neloiala si parteneriate alese din motive de oportunitate si nu de calitate

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti un mesaj publica un mesaj cu subinteles pentru autoritatile de la Bucuresti privind efectele coruptiei asupra mediului de afaceri. Efectul coruptiei asupra afacerilor?.

Corina Cretu, mesaj pentru PSD: Raportul MCV nu trebuie privit ntr-o cheie complotista. Un Roexit ar fi o catastrofa nationala

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, considera ca Romania trebuie sa continue drumul sau european, apreciind ca o eventuala parasire a Uniunii Europene ar fi o catastrofa nationala.

Contra, mesaj pentru suporterii nationalei: Sa fim mai responsabiil pe viitor

Romania va disputa al doilea meci cu portile inchise in actuala campanie din Liga Natiunilor, iar selectionerul Cosmin Contra lanseaza un apel catre suporterii echipei nationale.

Mugur Isarescu, mesaj pentru Liviu Dragnea: 5 AVERTISMENTE MAJORE pentru PSD

Banca Nationala a Romaniei transmite, marti, Guvernului PSD mai multe avertismente. Semnalul de alarma este tras dupa ce Mugur Isarescu si echipa de experti a BNR au analizat cifrele din economia reala, scrie.

Coincidenta stranie pentru Oana, tanara din Arad care s-a sinucis! Ce a facut in urma cu ceva timp! Detaliul incredibil care a iesit la iveala acum (FOTO)

Coincidenta de-a dreptul stranie pentru Oana Ioja, fiica unui om de afaceri din Arad, care a fost gasita moarta. Din primele cercetari, tanara care urma sa se casatoreasca s-ar fi sinucis, fara insa s?.

Veste TERIBILA pentru pensionarii romani: Din pacate schimbarea are loc chiar din decembrie... Cand se dau BANII de PENSII

Pensionarii au parte de vesti proste pentru acest final de an. Bogdan Hossu, presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, sustine ca proiectul de buget, care va include sumele necesare majorarii pensiilor di.

Veste TERIBILA pentru pensionarii romani: Din pacate schimbarea are loc chiar din decembrie... Cand se dau BANII de PENSII

Pensionarii au parte de vesti proste pentru acest final de an. Bogdan Hossu, presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, sustine ca proiectul de buget, care va include sumele necesare majorarii pensiilor di.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )