Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aspectul din Codul Rutier pe care nimeni nu l-a luat in seama. Exista amenzi uriase pentru un gest pe care il facem cu totii. in mod sistematic!

Playtech Playtech,
Aspectul din Codul Rutier pe care nimeni nu l-a luat in seama. Exista amenzi uriase pentru un gest pe care il facem cu totii. in mod sistematic!

Codul Rutier, schimbari peste schimbari, ai putea intelege, in gluma, de ce soferii nu respecta ce este scris in vechea carte. insa, spre ghinionul lor, exista un aspect care a fost acolo tot timpul, dar pe care nimeni nu l-a luat in seama. Unde mai pui ca nerespectarea acestui lucru aduce dupa sine si amenzi . continuă pe Playtech

Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din showbiz? Semnele care dau de banuit in cazul actorilor din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa si Oana Zavoranu formeaza cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi sunt colegi in serialul Sacrificiul, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat asa incat sa apara pe internet si semne care sa intareasca supozitia. Ce a dat de banuit? Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din .

Ministrul Sanatatii, despre spitalele din Iasi: Saloane care nu s-au schimbat din timpul studentiei mele

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca sunt necesare investitii pentru a imbunatati conditiile in care sunt tratati pacientii care ajung in spitalele din Iasi. Acesta a dat exemplele unor saloane in care nu s-a mai schimbat nimic de pe vremea cand era student, relateaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )