Libnet.ro
UNICEF

19:45

ASSAI: Romania risca sa intre in infringement, din cauza nivelului ridicat de cost al politei RCA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASSAI: Romania risca sa intre in infringement, din cauza nivelului ridicat de cost al politei RCA

Romania risca, in orice moment, infringementul din partea Uniunii Europene, dar si amenzi aplicate statului roman, suportate de catre cetateni, prin taxe si impozite, din cauza nivelului ridicat de cost al politei RCA, atentioneaza Asociatia Societatilor de Service Auto Independente ASSAI), intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Romania risca sa intre in infringement, din cauza nivelului ridicat de cost al politei RCA

Romania risca, in orice moment, sanctiuni de infringement din partea Uniunii Europene UE), dar si amenzi colosale aplicate statului roman si suportate de catre cetateni, prin taxe si impozite, potrivit unui comunicat al Asociatiei Societatilor de Service Auto Independente ASSAI), remis redactiei.

Sesizare FARA PRECEDENT la Buzau. Un barbat a sesizat OPC pentru ca nu poate merge la toaleta din cauza jocurilor de noroc

Nu este o gluma, ci cat se poate de adevarat. Un barbat a sesizat comisarii de la OPC Buzau, reclamand ca din cauza jocurilor de noroc nu poate merge la toaleta. Barbatul este suparat din cauza fap.

Sesizare FARA PRECEDENT la Buzau. Un barbat a anuntat OPC pentru ca nu poate merge la toaleta din cauza jocurilor de noroc

Nu este o gluma, ci cat se poate de adevarat. Un barbat a sesizat comisarii de la OPC Buzau, reclamand ca din cauza jocurilor de noroc nu poate merge la toaleta. Barbatul este suparat din cauza fap.

Sediul serviciilor secrete germane evacuat, din cauza unor vapori toxici de acid sulfuric

Noul sediu al agentiei germane de informatii Bundesnachrichtendienst, BND ) din Berlin, inca neoperational, a fost evacuat ieri dupa amiaza, din cauza unor vapori toxici de acid sulfuric.

Preturile petrolului scad din cauza refuzului Irakului de a participa la reducerea productiei de catre OPEC

Preturile petrolului au scazut la inceputul tranzactiilor de astazi, din cauza refuzului Irakului de a participa la orice fel de acord al producatorilor din cadrul Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) pentru reducerea productiei, relateaza Reuters.

Vesti proaste pentru pasionati: Productia globala de vin scade din cauza conditiilor meteo

Productia globala de vin este asteptata sa scada cu 5% in 2016, din cauza conditiilor meteo extreme, inregistrandu-se astfel unul dintre cele mai slabe rezultate din ultima suta de ani, anunta Organizatia Internationala a Viei si Vinului OIV), potrivit CNN.

Situatie umilitoare pentru Romania: Invitati din cadrul Uniunii Europene veniti la Timisoara pentru o conferinta privind turismul si transportul nu au putut sa mearga la Cascada Bigar din cauza drumului (VIDEO)

Momente jenante pentru autoritati! Mai multi invitati din Parlamentul European la un eveniment organizat in Timisoara nu au putut fi dusi sa viziteze Cascada Bigar din cauza drumurilor proaste! Ironia face ca t.

Renault recheama in service mai multe tipuri de automobile din cauza unor probleme detectate de catre constructorul auto

Renault recheama in service 245 de masini Dokker si Dacia Lodgy produse in Maroc, 144 de unitati Megane IV si 15 automobile Captur si Kadjar vandute in Romania, pentru diverse probleme detectate de catre constructorul auto.

Partidul lui Marian Munteanu devine nefrecventabil, din cauza colaborarii acestuia cu Securitatea, chiar daca CNSAS spune ca nu a facut politie politica

Unul dintre membrii Aliantei Noastre Romania ANR), condusa de Marian Munteanu, a anuntat, vineri, ca nu va mai candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pe listele formatiunii, data fiind relatia lui Munteanu cu Securitatea, care reiese din documentele publicate in aceasta saptamana de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.

FOTO: Autoritatile londoneze, din nou in alerta. O zona din centrul Londrei a fost inchisa temporar, din cauza unui bagaj suspect

O zona de pe Bulevardul Kensington din centrul Londrei a fost inchisa, marti seara, din cauza unui bagaj suspect.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )