Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sediul serviciilor secrete germane evacuat, din cauza unor vapori toxici de acid sulfuric

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sediul serviciilor secrete germane evacuat, din cauza unor vapori toxici de acid sulfuric

Noul sediu al agentiei germane de informatii Bundesnachrichtendienst, BND ) din Berlin, inca neoperational, a fost evacuat ieri dupa amiaza, din cauza unor vapori toxici de acid sulfuric. continuă pe Ziarul Bursa

Sediul serviciilor secrete germane, evacuat din cauza unor vapori toxici de acid sulfuric (VIDEO)

Sediul serviciilor secrete din Berlin a fost evacuat, luni, in cauza unor vapori toxici de acid sulfuric, scrie Russia Today. Nivelul sporit de vapori periculosi a fost detectat in subsolul cladirii nou.

Noul sediu al serviciilor secrete germane a fost evacuat din cauza unor vapori toxici de acid sulfuric

Noul sediu al agentiei germane de informatii Bundesnachrichtendienst, BND ) din Berlin, inca neoperational, a fost evacuat, din cauza unor vapori toxici de acid sulfuric. Echipe de pompieri si de decontaminare se afla la fata locului.

VIDEO + FOTO. Sediul Serviciului de Informatii din Berlin a fost evacuat din cauza unor emanatii de acid sulfuric

Sediul Serviciilor de Informatii dinconcentratii mari de vapori de acid sulfuric. Sursa emanatiilor ar fi undeva la subsol. Cladirea este partial in constructie, nefiind ocupata la capacitate maxima. Operasiunile sunt in desfasurare.

Renault recheama in service mai multe tipuri de automobile din cauza unor probleme detectate de catre constructorul auto

Renault recheama in service 245 de masini Dokker si Dacia Lodgy produse in Maroc, 144 de unitati Megane IV si 15 automobile Captur si Kadjar vandute in Romania, pentru diverse probleme detectate de catre constructorul auto.

intarziere de peste patru ore la o cursa Tarom intre Bucuresti si Sofia, din cauza unor probleme tehnice la aeronavaTitle

O cursa Tarom programata luni dimineata intre Bucuresti si Sofia a intarziat peste patru ore, din cauza unor probleme tehnice detectate la aeronava, au declarat surse apropiate companiei, pentru News. ro.

Sesizare FARA PRECEDENT la Buzau. Un barbat a sesizat OPC pentru ca nu poate merge la toaleta din cauza jocurilor de noroc

Nu este o gluma, ci cat se poate de adevarat. Un barbat a sesizat comisarii de la OPC Buzau, reclamand ca din cauza jocurilor de noroc nu poate merge la toaleta. Barbatul este suparat din cauza fap.

Sesizare FARA PRECEDENT la Buzau. Un barbat a anuntat OPC pentru ca nu poate merge la toaleta din cauza jocurilor de noroc

Nu este o gluma, ci cat se poate de adevarat. Un barbat a sesizat comisarii de la OPC Buzau, reclamand ca din cauza jocurilor de noroc nu poate merge la toaleta. Barbatul este suparat din cauza fap.

ASSAI: Romania risca sa intre in infringement, din cauza nivelului ridicat de cost al politei RCA

Romania risca, in orice moment, infringementul din partea Uniunii Europene, dar si amenzi aplicate statului roman, suportate de catre cetateni, prin taxe si impozite, din cauza nivelului ridicat de cost al politei RCA, atentioneaza Asociatia Societatilor de Service Auto Independente ASSAI), intr-un comunicat de presa.

Preturile petrolului scad din cauza refuzului Irakului de a participa la reducerea productiei de catre OPEC

Preturile petrolului au scazut la inceputul tranzactiilor de astazi, din cauza refuzului Irakului de a participa la orice fel de acord al producatorilor din cadrul Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) pentru reducerea productiei, relateaza Reuters.

Vesti proaste pentru pasionati: Productia globala de vin scade din cauza conditiilor meteo

Productia globala de vin este asteptata sa scada cu 5% in 2016, din cauza conditiilor meteo extreme, inregistrandu-se astfel unul dintre cele mai slabe rezultate din ultima suta de ani, anunta Organizatia Internationala a Viei si Vinului OIV), potrivit CNN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )