Libnet.ro
UNICEF

01:05

NU fa asta azi, de Mos Nicolae, iti va merge prost tot anul!

B1 B1,
NU fa asta azi, de Mos Nicolae, iti va merge prost tot anul!

In religia ortodoxa, Sfantul Nicolae a fost investit cu rolul de ocrotitor al familiei, de aceea, el intervine in educatia copiilor. in noaptea de 5 spre 6 decembrie, cei mici pot primi fie o nuielusa, daca nu. continuă pe B1

NU face asta azi, de Mos Nicolae, iti va merge prost tot anul!

In religia ortodoxa, Sfantul Nicolae a fost investit cu rolul de ocrotitor al familiei, de aceea, el intervine in educatia copiilor. in noaptea de 5 spre 6 decembrie, cei mici pot primi fie o nuielusa, daca nu.

10 traditii si obiceiuri pe care sa le respecti de Mos Nicolae. iti va merge bine tot anul 2020

In credinta populara Sfantul Nicolae mai este cunoscut si sub numele de San-Nicoara. Se spune ca el pazeste soarele care incearca sa se strecoare pe langa el pentru a ajunge la taramurile de miazanoapte pentru a lasa lumea fara caldura si fara lumina. Daca respecti aceste 10 traditii de Mos Nicolae iti va merge bine .

MOS NICOLAE 2019. Cum s-a nascut traditia cadourilor lasate in ghetute. Legenda lui Mos Nicolae

in fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Este mult mai discret ca Mos Craciun, pentru ca.

MOS NICOLAE 2019. Povestea lui Mos Nicolae. De ce pune cadourile in ghetute + URARI FELICITARI SMS SFANTUL Nicolae

Povestea lui Mos Nicolae. De ce pune cadourile in ghetute? Aflam din urmatoarea poveste. Povestea lui Mos Nicolae spune ca, la varsta adolescentei, Nicolae a mostenit o avere foarte.

Cand vine Mos Nicolae si cum trebuie pregatite ghetutele

Mos Nicolae sau Mos Neculai este un personaj legendar, care aduce daruri copiilor in ajunul sarbatorii de Sf. Nicolae. Personajul este in mare parte asemanator lui Mos Craciun,.

Copiii isi pregatesc ghetutele pentru Mos Nicolae Obiceiurile si legendele din tarile europene

In fiecare an, seara de 5 decembrie este asteptata cu emotie de toti copiii. Ei isi curata cizmele, le aseaza aproape de usa sau de fereastra, in asteptarea lui Mos Nicolae. Conform traditiei, cei cuminti primesc de la mos dulciuri, iar cei neascultatori, o nuielusa.

MESAJE, SMS-URI, URARI SI FELICITARI DE MOS NICOLAE. Cele mai inspirate urari de Sfantul Nicolae

Mesaje, sms, urari si felicitari deSfantul Nicolaepentru toti cei cepoarta numele de Nicolae sau derivate ale acestuia:Nicolaie,.

Cum si-a pozat Andreea Mantea copilul, in noaptea de Mos Nicolae. Nu a fost cuminte!

Vedeta de la Kanal D a dezvaluit cum s-au pregatit ea si fiul sau pentru de Mos Nicolae. Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei a facut publice cateva imagini considerate cat se poate de amuzante, de catre prietenii sai virtuali. Andreea Mantea l-a surprins pe David, baietelul ei si al lui Cristian Mitrea, in ajunul acestei sarbatori .

De Mos Nicolae, Gabriela Firea ofera cate o Biblie opozantilor sai

Mos Nicolae este asteptat cu mare emotie la noi in familie, in fiecare an. Sfantul Ierarh Nicolae Fa.

MOS NICOLAE, traditii si obiceiuri. Ce este strict interzis sa oferi drept cadou in aceasta zi? Aduce ghinion

Sarbatorit de crestini pe 6 decembrie, Sfantul Nicolae este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti sfinti. Este iubit de copii, carora le aduce cadouri, dar si de cei mai sarmani, pe care ii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )