Libnet.ro
UNICEF

07:00

Asta e prea de tot! Adrian Minune, la Vocea Romaniei! Informatia a fost confirmata oficial de Pro TV (VIDEO)

B1 B1,
Asta e prea de tot! Adrian Minune, la Vocea Romaniei! Informatia a fost confirmata oficial de Pro TV (VIDEO)

Noul sezon de la Vocea Romaniei este unul plin de surprize. intr-una dintre editii, cei patru antrenori au fost socati atunci cand au vazut-o pe scena chiar pe fiica lui Adi Minune, Adriana Simionescu. Ea a. continuă pe B1

Tudor Chirila, amendat cu 500 de lei. Ce a patit juratul de la Vocea Romaniei, in parcarea aeroportului

Tudor Chirila, juratul de la Vocea Romaniei a fost amendat cu 500 de lei in parcarea de la Aeroportul Otopeni dupa ce a pierdut jetonul pe care ar fi trebuit sa-l introduca in aparat pentru a putea iesi din parcare. A platit sau nu juratul de la Vocea Romaniei amenda primita? Motivul pentru care Tudor .

Cine este si cum arata mama Irinei Rimes. Antrenoarea de la Vocea Romaniei a copilarit la tara

Cine este si cum arata mama Irinei Rimes, antrenoarea de la Vocea Romaniei? Artista a oferit un interviu emotionant despre copilarie si copii, traiul la tara si greutatile prin care a trecut. Mama Irinei Rimes, antrenoarea de la Vocea Romaniei. Cine este si cum arata? Irina Rimes s-a nascut in Republica Moldova si a devenit .

Ce spune Horia Brenciu despre relatia pe care o are cu Tudor Chirila la Vocea Romaniei. Cum explica momentele penibile dintre ei

Relatia dintre Horia Brenciu si Tudor Chirila se poate explica simplu, printr-o lupta continua, cel putin din ceea ce apare pe sticla, la Vocea Romaniei. Ce spune, insa, Brenciu despre Chirila? Cum explica momentele penibile dintre ei? Ce spune Horia Brenciu despre relatia pe care o are cu Tudor Chirila la Vocea Romaniei? Episodul de .

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 1 noiembrie

Cel de-al noualea sezon al talent show-ului Vocea Romaniei a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartos revinnd in functia de prezentator. in sezonul 9, Andra este inlocuita de Horia Brenciu, in timp ce Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila isi pastreaza rolurile de antrenori. in seara aceasta de la ora 20:30 .

Un pusti care are probleme cu auzul a oferit cea mai sensibila interpretarea la Vocea Romaniei, in etapa Knockout-urilor VIDEO

Un pusti in varsta de 17 ani, care are mari probleme cu auzul, a oferit unul dintre cele mai sensibile momente din prima runda de knockout-uri de la Vocea Romaniei.

VIDEO Cine sunt primii sase concurenti care au trecut de Knockout-urile de la Vocea Romaniei: Smiley a salvat o fata din echipa lui Chirila

Sase concurenti au trecut de pirma runda de Knockout-uri de la Vocea Romaniei, care a fost lider de audienta cu peste 1,3 milioane de telespectatori.

Horia Brenciu si Oana Cuzino, surprinsi intr-o ipostaza inedita. Juratul de la Vocea Romaniei, test inedit pentru vedeta PRO TV

Horia Brenciu si-a indeplinit una din dorintele sale arzatoare, dupa trei decenii de activitate pe scena romaneasca de entertainment si anume aceea de a-si infiinsa propria academie. Este vorba despre Academia de arte Horia Brenciu, cel mai nou proiect al artistului lansat chiar la sfasitul acestei veri. Zilele trecute, solistul a avut parte de o .

Bomba a explodat! EL A CASTIGAT Vocea Romaniei! Tocmai si-a vopsit parul blond! Fanii au fost realmente uimitiL

Tiberiu Albu a castigat Vocea Romaniei in 2014, iar acum castiga bani din muzica! TRAGEDIE iN MUZICA POPULARA! MARIA CARNECI A PIERDUT LUPTA! BOALA TERIBILA A BAGAT-O iN MORMANT Desi se pregatea.

Adevarul despre emisiunea Vocea Romaniei! Fanii au ramas masca atunci cand au aflat dezvaluirile facute de indragitul Pavel Bartos!

Dupa lansarea celui de-al noualea sezon Vocea Romaniei, prezentatorul emisiunii a facut o dezvaluire interesanta despre show-ul de la PRO TV. Pavel Bartos a dat din casa si a vorbit despre echipa care lucreaza.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )