Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cine este si cum arata mama Irinei Rimes. Antrenoarea de la Vocea Romaniei a copilarit la tara

Playtech Playtech,
Cine este si cum arata mama Irinei Rimes. Antrenoarea de la Vocea Romaniei a copilarit la tara

Cine este si cum arata mama Irinei Rimes, antrenoarea de la Vocea Romaniei? Artista a oferit un interviu emotionant despre copilarie si copii, traiul la tara si greutatile prin care a trecut. Mama Irinei Rimes, antrenoarea de la Vocea Romaniei. Cine este si cum arata? Irina Rimes s-a nascut in Republica Moldova si a devenit . continuă pe Playtech

Cine este si cum arata iubita lui Codin Maticiuc. Singura imagine cu cea care l-a facut tata

Codin Maticiuc, om de afaceri, cunoscut drept crai de Dorobanti, a devenit tata pentru prima data. Discret cu viata sa privata, a preferat sa nu spuna prea multe despre iubita sa, mai cu seama atunci cand femeia i-a adus pe lume primul copil. Cu toate acestea, de fericire, a scapat pe internet o imagine cu .

DOCUMENT Cum au cautat Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu saptamani intregi cine este proprietarul terenului pe care urmau sa construiasca spitalul oncologic, pentru ca nimeni nu stia cine este

Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu au batut la usi si au cautat saptamani intregi pentru a afla cine este statul roman, pentru ca nimeni nu stia cine este, trecut in extrasul din cartea funciara ca proprietar al terenului pe care urmau sa construiasca spitalul oncologic pentru copii din curtea Spitalului Marie Curie. Cea mai mare provocare a reprezentat-o faptul ca pe extrasul din cartea funciara scrie la proprietar statul roman. Batalia noastra 4-5 saptamani a fost sa gasim statul roman, pentru ca nimeni nu stia cine este, a povestit joi Oana Gheorghiu, intr-o conferinta de presa.

Cine este Dana Budeanu, vedeta data afara cu scandal de PRO TV. Cum a ajuns ea sa aiba o colaborare cu echipa emisiunii Vorbeste Lumea

Cine este Dana Budeanu, vedeta data afara cu scandal de PRO TV, trust care a anuntat ca nu se asociaza cu principiile creatoarei de moda. Cum a ajuns sa aiba o colaborare cu echipa emisiunii Vorbeste Lumea? Cine este Dana Budeanu? Creatoarea de moda Dana Budeanu a sustinut rubrica de fashion in cadrul emisiunii de .

Ea l-a facut tata pe Codin Maticiuc! Cine este misterioasa bruneta!

Cand nimeni nu credea, Codin Maticiuc a devenit tata de fata in primavara acestui an. Iata insa cine este misterioasa bruneta care l-a cumintit pe cel odinioara supranumit Crai de Dorobanti! .

Vedetele au dat de greu la Asia Express. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs

Filmarile pentru show-ul Asia Express au inceput, iar momente din emisiune pot fi vazute in Jurnalul de Asia, difuzat online. Acolo am descoperit ca nici bine nu au pornit la drum vedetele, ca au si dat de greu. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs? Vedetele au dat de greu la Asia Express Show-ulAsia .

Cine este, de fapt, politistul din Craiova acuzat ca a abuzat o minora de 13 ani. A fost declarat erou

Politistul din Craiova acuzat ca a abuzat o minora de 13 ani era considerat erou, iar intregul caz care a iesit la iveala de curand e unul foarte socant. Barbatul are varsta de 33 de ani, fiind banuit in prezent ca avea chiar o relatie cu o adolescenta. Este suspectat si de lucruri cu mult .

Cine este femeia ucisa alaturi de fiul ei, in Sibiu. Soferul beat si fara permis a fugit de la locul accidentului

O femeie si-a pierdut viata impreuna cu fiul ei, in Sibiu. Cei doi au fist ucisi de un sofer beat si care nu detinea un permis de conducere. Barbatul care a nenorocit aceasta familie a fugit de la locul accidentului. Politia ancheteaza cazul socant care s-a petrecut cu o seara in urma, pe 31 octombrie.

A fata din Gorj a ramas insarcinata la 13 ani. Cine este tatal copilului si ce se intampla acum cu ea

Povestea adolescentei Rosia de Amaradia care a ramas gravida la doar 13 ani cu un vecin a facut in urma cu cateva luni inconjurul internetului. Pentru parinti, vestea ca fiica lor de doar 13 ani a ramas insarcinata a picat ca un trasnet. Cazul revoltator petrecut in comuna Negresti, judetul Gorj a uimit o lume .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )