Libnet.ro
UNICEF

07:30

Astazi va avea loc Videoconferinta BURSA Electricitate pe piata libera. Factura: creste sau scade?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Astazi va avea loc Videoconferinta BURSA Electricitate pe piata libera. Factura: creste sau scade?

Grupul de presa BURSA organizeaza videoconferinta Electricitate pe piata libera. Factura: creste sau scade?, in data de 26 ianuarie 2021, incepand cu ora 10:00. continuă pe Ziarul Bursa

LIVE TEXT: Videoconferinta BURSA Electricitate pe piata libera. Factura: creste sau scade?

ON ENERGIE ROMANIA:Liberalizarea pietei de energie vine cu oportunitati atat pentru client, cat si pentru furnizor --- *ACTUALIZARE -IULIAN HARPA, MANAGING PARTNER, HIM PUBLIC AFFAIRS:Liberalizarea pietei de energie nu mai suporta amanare, tinand cont de schimbarile rapide de la nivel european --- *ACTUALIZARE -CATALINA POPA, DIRECTOR EXECUTIV VANZARI ELECTRICA:Liberalizarea pietei vine cu o serie de provocari pentru furnizori --- *ACTUALIZARE - ION LUNGU, AFEER: Schimbarea furnizorului de electricitate nu inseamna intreruperea alimentarii cu energie --- *ACTUALIZARE - DUMITRU CHISALITA, PRESEDINTELE ASOCIATIEI ENERGIA INTELIGENTA: Am avut un esec al liberalizarii pietei de energie --- *ACTUALIZARE - SILVIA VLASCEANU, DIRECTOR GENERAL ACUE: Nu s-a explicat suficient ce inseamna serviciu universal si cu ce obligatii vine el pentru furnizori --- *ACTUALIZARE - SORIN ELISEI, DIRECTOR CONSULTANTA, DELOITTE ROMANIA: La sfarsitul lunii septembrie 2020 furnizorii aveau pe fiecare linie telefonica cate 2. 000 de clienti casnici --- *ACTUALIZARE - TEOFIL MURESAN, FONDATOR SI PRESEDINTELE CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE E-INFRA: Perioada mai lunga pentru trecerea pe piata concurentiala ajuta foarte mult consumatorii --- *ACTUALIZARE - BOGDAN BADEA, PRESEDINTELE DIRECTORATULUI HIDROELECTRICA: Resimtim si astazi efectele Ordonantei 1142018 --- *ACTUALIZARE - ZOLTAN NAGY-BEGE, VICEPRESEDINTE ANRE: Scandalul liberalizarii pietei de energie, cauzat de cresterea de pret si nu de lipsa informarii --- *ACTUALIZARE - NICULAE HAVRILET, SECRETAR DE STAT, MINISTERUL ENERGIEI: Piata libera nu este un deziderat politic, ci o lege a naturii --- Grupul de presa BURSA organizeaza videoconferinta Electricitate pe piata libera. Factura: creste sau scade?, in data de 26 ianuarie 2021, incepand cu ora 10:00.

Cum completezi formularul de oferta pentru piata libera de energie electrica

Odata cu 1 ianuarie piata romaneasca de energie a fost liberalizata. Noile contracte, intre furnizor si clientul final, s-au schimbat. Noile reglementari cer schimbarea contractelor, in functie de ofertele concurentiale de pe piata. Pentru a putea beneficia de preturi concurentiale, este necesar ca un client final sa primeasca formularul de oferta, odata cu factura curenta.

Orban evita sa spuna daca va candida la sefia PNL: Cel mai probabil, congresul va avea loc in luna septembrie, octombrie

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat, marti, ca din cauza pandemiei, congresul partidului va avea loc cel mai probabil in septembrie-octombrie. intrebat de presa daca va mai candida pentru functia de presedinte al PNL, Orban a evitat sa raspunda dar a prezentat succint un bilant al activitatii sale la sefia partidului. Reamintim ca in interiorul PNL exista nemultumiri la adresa modului in care Orban a purtat negocierile pentru guvernul de centru-dreapta.

Romanii care n-au trecut in piata libera de energie electrica vor primi un Formular de oferta. Cum arata si ce trebuie completat DOCUMENT

Cei aproximativ 5,7 milioane de romani care, potrivit datelor ANRE, nu au optat inca pentru piata concurentiala vor primi, simultan cu factura de energie electrica, si un formular pentru selectie oferta, document publicat deja in Monitorul Oficial.

Unde a mutat Ion Tiriac turneul ATP care odinioara avea loc la Bucuresti

Intre 1993 si 2016, Bucurestiul a organizat un turneu ATP de categorie 250. Din cauza problemelor de infrastructura de la Arenele BNR, competitia a fost mutata la Budapesta. Ion Tiriac i-a gasit recent un alt loc de desfasurare intrecerii care are loc in luna aprilie a fiecarui an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )