Libnet.ro
UNICEF

23:00

Astazi expira ultimatumul dat de Victor Ponta liberalilor in cazul SRS. Crin Antonescu: Subiectul este inchis

Adevărul Adevărul,
Astazi expira ultimatumul dat de Victor Ponta liberalilor in cazul SRS. Crin Antonescu: Subiectul este inchis

Conducerile PSD si PNL s-au reunit, la aceasta ora, separat, dupa ce sedinta comuna a liderilor USL a fost amanata. Liderii PSD asteapta, in continuare, ca liberalii sa se delimiteze de Sorin Rosca Stanescu, dar Crin Antonescu sustine ca subiectul este incheiat. continuă pe Adevărul

Zi decisiva pentru USL. Astazi expira ultimatumul dat de Victor Ponta catre PNL

Dupa neintelegerile din ultima perioada, liderii uniunii trebuie sa se hotarasca daca raman impreuna sau nu. Astazi expira ultimatumul dat de Victor Ponta catre PNL in privinta excluderii lui Sorin.

UPDATE Zi decisiva pentru USL. Luni expira ultimatumul dat de Ponta liberalilor. Antonescu: Pentru noi subiectul Sorin Rosca Stanescu este inchis / Ponta: Nu ne intereseaza ce face PNL cu Sorin Rosca Stanescu

Luni expira ultimatumul dat de presedintele PSD, Victor Ponta, colegilor de alianta in cazul senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu. Ponta a solicitat Partidului National Liberal sa se delimiteze clar de declaratiile acuzatoare pe care S. Stanescu le-a facut la adresa social-democratilor si sa puna astfel punct celei mai mari crize, potrivit premierului, pe care o are USL de la formare. UPDATE 12:48 Victor Ponta, inainte de sedinta PSD: Nu ne intereseaza ce face PNL cu Sorin Rosca StanescuUPDATE 12:32 Ion Iliescu inainte de sedinta PSD: Liberalii ar tebui sa mai cedezeUPDATE 12:08 Liberalii s-au reunit la sediul PNL. Crin Antonescu a declarat, inainte de a intra in sediul partidului, raspunzand unei intrebari, ca in cadrul sedintei nu se va discuta despre scandalul legat de Rosca Stanescu. Pentru noi subiectul este inchis, a subliniat liderul PNL. UPDATE 10:13 Sedinta USL, programata sa aiba loc luni, a fost amanata, informeaza B1TV citand surse. UPDATE 9:34 Social democratii se reunesc luni la Parlament, in sedinta Biroului Permanent National, pentru a discuta despre relatia cu PNL si viitorul USL.

UPDATE Zi decisiva pentru USL. Luni expira ultimatumul dat de Ponta liberalilor. Antonescu: Pentru noi subiectul Sorin Rosca Stanescu este inchis / Ponta: Nu ne intereseaza ce face PNL cu Sorin Rosca Stanescu/USL este in perioada de proba

Luni expira ultimatumul dat de presedintele PSD, Victor Ponta, colegilor de alianta in cazul senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu. Ponta a solicitat Partidului National Liberal sa se delimiteze clar de declaratiile acuzatoare pe care S. Stanescu le-a facut la adresa social-democratilor si sa puna astfel punct celei mai mari crize, potrivit premierului, pe care o are USL de la formare. UPDATE 12:48 Victor Ponta, inainte de sedinta PSD: Nu ne intereseaza ce face PNL cu Sorin Rosca Stanescu/ USL este in perioada de probaUPDATE 12:32 Ion Iliescu inainte de sedinta PSD: Liberalii ar tebui sa mai cedezeUPDATE 12:08 Liberalii s-au reunit la sediul PNL. Crin Antonescu a declarat, inainte de a intra in sediul partidului, raspunzand unei intrebari, ca in cadrul sedintei nu se va discuta despre scandalul legat de Rosca Stanescu. Pentru noi subiectul este inchis, a subliniat liderul PNL. UPDATE 10:13 Sedinta USL, programata sa aiba loc luni, a fost amanata, informeaza B1TV citand surse. UPDATE 9:34 Social democratii se reunesc luni la Parlament, in sedinta Biroului Permanent National, pentru a discuta despre relatia cu PNL si viitorul USL.

Zi decisiva pentru USL. Luni expira ultimatumul dat de Ponta liberalilor

Luni expira ultimatumul dat de presedintele PSD, Victor Ponta, colegilor de alianta in cazul senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu. Ponta a solicitat Partidului National Liberal sa se delimiteze clar de declaratiile acuzatoare pe care S. Stanescu le-a facut la adresa social-democratilor si sa puna astfel punct celei mai mari crize, potrivit premierului, pe care o are USL de la formare. Social democratii discuta luni, in sedinta Biroului Permanent National, despre relatia cu PNL si viitorul USL.

UPDATE Zi decisiva pentru USL. Luni expira ultimatumul dat de Ponta liberalilor

Luni expira ultimatumul dat de presedintele PSD, Victor Ponta, colegilor de alianta in cazul senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu. Ponta a solicitat Partidului National Liberal sa se delimiteze clar de declaratiile acuzatoare pe care S. Stanescu le-a facut la adresa social-democratilor si sa puna astfel punct celei mai mari crize, potrivit premierului, pe care o are USL de la formare. UPDATE 10:13 Sedinta USL, programata sa aiba loc luni, a fost anulata, informeaza B1TV citand surse. UPDATE 9:34 Social democratii se reunesc luni la Parlament, in sedinta Biroului Permanent National, pentru a discuta despre relatia cu PNL si viitorul USL.

UPDATE Zi decisiva pentru USL. Luni expira ultimatumul dat de Ponta liberalilor. Antonescu: Pentru noi subiectul Sorin Rosca Stanescu este inchis

Luni expira ultimatumul dat de presedintele PSD, Victor Ponta, colegilor de alianta in cazul senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu. Ponta a solicitat Partidului National Liberal sa se delimiteze clar de declaratiile acuzatoare pe care S. Stanescu le-a facut la adresa social-democratilor si sa puna astfel punct celei mai mari crize, potrivit premierului, pe care o are USL de la formare. UPDATE 12:08 Liberalii s-au reunit la sediul PNL. Crin Antonescu a declarat, inainte de a intra in sediul partidului, raspunzand unei intrebari, ca in cadrul sedintei nu se va discuta despre scandalul legat de Rosca Stanescu. Pentru noi subiectul este inchis, a subliniat liderul PNL. UPDATE 10:13 Sedinta USL, programata sa aiba loc luni, a fost amanata, informeaza B1TV citand surse. UPDATE 9:34 Social democratii se reunesc luni la Parlament, in sedinta Biroului Permanent National, pentru a discuta despre relatia cu PNL si viitorul USL.

Astazi expira ultimatumul dat de Victor Ponta liberalilor in cazul SRS. Ponta: Protocolul USL este suspendat

Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu a declarat, astazi, la Adevarul live, ca nu se asteapta sa fie exclus din partid in ciuda dorintei liderilor PSD. Liberalul a acuzat din nou SRI, spunand ca liderii USL au fost interceptati intr-o discutie din cabinetul liderului PNL Crin Antonescu.

UPDATE Zi decisiva pentru USL - cazul SR Stanescu. Ponta: Practic protocolul e suspendat, USL este in perioada de proba/ Antonescu: Pentru noi subiectul Sorin Rosca Stanescu este inchis

Luni expira ultimatumul dat de presedintele PSD, Victor Ponta, colegilor de alianta in cazul senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu. Ponta a solicitat Partidului National Liberal sa se delimiteze clar de declaratiile acuzatoare pe care S. Stanescu le-a facut la adresa social-democratilor si sa puna astfel punct celei mai mari crize, potrivit premierului, pe care o are USL de la formare. UPDATE 12:48 Victor Ponta, inainte de sedinta PSD: Nu ne intereseaza ce face PNL cu Sorin Rosca Stanescu/ Pana nu se restabileste acel protocol inseamna ca, practic, cum sa spun, e suspendat, nu?/ USL este in perioada de proba.

Victor Ponta: in cazul lui Sorin Rosca Stanescu s-au adunat prea multe si s-a umplut paharul

Presedintele social democratilor, Victor Ponta, a declarat la B1 TV, in cadrul emisiunii Talk B1 ca, in cazul senatorului Sorin Rosca Sranescu, s-a umplut paharul. Pana acum PNL a fost solidar cu.

Victor Ponta: in cazul lui Sorin Rosca Stanescu s-au adunat prea multe si s-a umplut paharul

Presedintele social democratilor, Victor Ponta, a declarat la B1 TV, in cadrul emisiunii Talk B1 ca, in cazul senatorului Sorin Rosca Sranescu, s-a umplut paharul. Pana acum PNL a fost solidar cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2812 seconds )