Libnet.ro
UNICEF

21:45

Astea sunt alimentele care duc la cancer. Medic: Romanii nu se incadreaza in aceasta categorie!

Antena3 Antena3,
Astea sunt alimentele care duc la cancer. Medic: Romanii nu se incadreaza in aceasta categorie!

Astazi discutam despre un subiect de actualitate si extrem de interesant. Medicul Mara Popescu a vorbit la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea, despre cand ajunge mancarea sa ne imbolnaveasca. Mai exact care sunt alimentele care duc la cancer si ce ar trebui sa evitam pentru a ramane sanatosi cat mai mult timp. continuă pe Antena3

Alimentele care ajuta sistemul imunitar sa lupte cu virusi. Toti romanii trebuie sa le manance in pandemie

Alimentatia este baza unui corp si a unei minti sanatoase. Ce alimente ajuta organismul sa lupte cu virusii? Sezonul rece a venit, iar noi suntem predispusi imbolnavirii, mai cu seama in aceste vremuri tulburi. Consuma alimentele din lista de mai jos si te vei proteja de bacterii! Alimente potrivite te ajuta sa ai un sistem .

Bautura minune care te slabeste imediat. Metoda ingenioasa pe care nu o stiu romanii, dar trebuie s-o afle

Exista numeroase trucuri pentru a imbunatati metabolismul. Printre ele, consumul zinic al apei cu lamaie, sucului de scortisoara sau folosirea otetului de mere. Una dintre cele mai populare, in ultimii ani, este Sassy Water , o bautura minune care te slabeste imediat. Ce este Sassy Water, bautura minune care are efecte incredibile asupra siluetei. Cum .

Mihai Gadea, imaginea serii: Cine sunt cei care au venit sa petreaca cu Ludovic Orban si Nicusor Dan

Mihai Gadea i-a prezentat, duminica seara, pe cei care au venit sa petreaca cu premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan, imediat dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor pentru Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )