Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Gadea, imaginea serii: Cine sunt cei care au venit sa petreaca cu Ludovic Orban si Nicusor Dan

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, imaginea serii: Cine sunt cei care au venit sa petreaca cu Ludovic Orban si Nicusor Dan

Mihai Gadea i-a prezentat, duminica seara, pe cei care au venit sa petreaca cu premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan, imediat dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor pentru Bucuresti. continuă pe Antena3

Cine sunt oamenii cu care Klaus Iohannis da mana in multime, de fapt! Nu, nu sunt oameni de rand

Serviciul de Paza si Protectie este dintre cele mai importante structuri de stat din Romania. Ofiterii din cadrul Serviciului au misiunea de a-i proteja pe presedinti si demnitari chiar cu pretul vietii. Ei sunt si cei care cunosc cele mai ascunse secrete ale celor pe care ii protejeaza, dar, de mai bine de 30 de .

Mihai Gadea: O imagine cat un milion de cuvinte!

Mihai Gadea a prezentat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei o imagine cat un milion de cuvinte, asa cum a descris-o realizatorul.

Ai crede ca Lionel Messi sau Ronaldo sunt cei mai bogati fotbalisti din lume, dar nu! Surpriza de pe locul 1 vine de la un alt jucator

Multi ar crede ca topul celor mai bogati fotbalisti din lume ii are pe primul loc pe unul din doi cei mai iubiti fotbalisti Lionel Messi sau Ronaldo. Dar nu este asa! Alt sportiv le-a luat fata unora din cei mai vizuali din breasla. Cine se afla pe primul loc? Are doar 21 de .

Cine sunt primarii din Bucuresti. Ce prietenii politice si ce averi au ei

Ieri, 27 septembrie, au avut loc alegerile locale iar locuitorii Capitalei si-au ales primarul general, primarii de sectori si consilierii. Asa cum era de asteptat, toata lumea vrea sa stie cine sunt primarii din Bucuresti si ce averi au ei! Cine sunt primarii din Bucuresti si averile lor Marea batalie a alegerilor locale 2020 s-a .

Arafat: Petreceri de Revelion ca in alti ani, de neconceput. Cei care fac rezervari in strainatate risca sa-si piarda banii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat vineri seara la Digi24 ca anul acesta, in contextul pandemiei, nu mai sunt de conceput sarbatori de Craciun si Revelion asa cum au fost anul trecut, iar pe cei care in perioada aceasta obisnuiau sa isi faca rezervari in strainatate ii avertizeaza ca ar putea fi un demers neinspirat si risca sa-si piarda banii. Arafat a mai spus ca este sceptic in privinta aparitiei unui vaccin autorizat pana la sfarsitul anului.

Noi restrictii pentru romani. inca o tara ne-a pus pe lista rosie. Ce trebuie sa faca cei care calatoresc aici

Germania a inclus Capitala Romaniei si alte peste 12 judete pe lista zonelor de risc pentru COVID-19. Astfel, cei care ajung in aceste zone sunt obligati sa se autoizoleze pentru 14 zile.

Tudor Chirila: Cei care mergem la vot sa nu uitam un singur lucru: Hai sa si pazim apoi acest vot

Cei care mergem la vot sa nu uitam un singur lucru: hai sa si pazim apoi acest vot, in loc sa mergem sa punem capul pe perna linistiti, afirma Tudor Chirila, invitat vineri la interviurile HotNews Live.

Alegeri locale 2020. Cine sunt cei zece candidati pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad

Alegerile pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad aduce la start zece candidati. Actualul presedinte si doi deputati sunt printre candidati.

Alegeri locale 2020. Cine sunt cei 17 candidati pentru Primaria Constanta

La alegerile locale care se desfasoara duminica, 27 septembrie, 17 candidati aspira la fotoliul de primar al orasului Constanta.

Cine sunt candidatii care au intrat in lupta pentru sefia Consiliului Judetean Galati

10 candidati s-au inscris in cursa pentru sefia forului deliberativ judetean, printre acestia numarandu-se si o femeie. Printre acestia se regasesc persoane cunoscute la nivel local, dar si oameni care se bazeaza pe experienta profesionala pentru a atrage voturile alegatorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )