Libnet.ro
UNICEF

12:30

UE se asteapta ca Marea Britanie sa-i ceara ajutor cu hrana, in cazul unui Brexit fara acord

B1 B1,
UE se asteapta ca Marea Britanie sa-i ceara ajutor cu hrana, in cazul unui Brexit fara acord

Uniunea Europeana se asteapta ca Marea Britanie sa-i ceara ajutorul pentru a preveni problemele din zona importurilor de hrana, in eventualitatea unui Brexit fara acord, sustine Phil Hogan, comisarul blocului. continuă pe B1

The Sun scrie despre cazul Tandarei: Sute de vile construite de gangsteri cu bani din sclavia copiilor trimisi la cersit n Marea Britanie

Publicatia britanica The Sun publica o ampla ancheta despre cazul Tandarei relatand despre sutele de vile construite in localitate de gangsteri romani cu bani obtinuti din sclavia copiilor care erau trimisi la cersti pe strazile din Marea Britanie.

Decizia DRASTICA luata de Marea Britanie in cazul unei femei care voia sa se intoarca acasa din Statul Islamic. Este nedrept

Autoritatile britanice i-au retras cetatenia unei adolescente care a intrat in ISIS in urma cu patru ani si care voia sa revina in Marea Britanie, relateaza BBC. Shamima Begum, acum in varsta de 19.

Transportul aerian dintre Marea Britanie si celelalte state membre, incert din cauza Brexit. Oficialii europeni incearca sa rezolve situatia printr-un acord

In data de 19 februarie, Presedintia Romaniei la Consiliul UE a ajuns la un acord provizoriu cu Parlamentul European cu privire la masurile de atenuare a dificultatilor in conectivitatea aeriana pentru pasageri si transport de marfa dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie in cazul in care Marea Britanie va parasi UE fara o intelegere.

HALUCINANT! Guvernul german inca plateste pensii COLABORATORILOR NAZISTI din Marea Britanie, Belgia, Olanda... Ce SUME incaseaza fostii fani ai lui Hitler

Incredibil, dar la aproape 75 de ani de la al Doilea Razboi Mondial, Germania inca plateste pensii lunare colaboratorilor fostului regim nazist in mai multe tari europene, inclusiv Belgia si Marea Britanie. Cei.

Guvernul german nca plateste pensii colaboratorilor nazisti din Marea Britanie si Belgia

La aproape 75 de ani de la al Doilea Razboi Mondial, Germania inca plateste pensii lunare colaboratorilor fostului regim nazist in mai multe tari europene, inclusiv Belgia si Marea Britanie, potrivit parlamentarilor belgieni si stirilor media. Parlamentul belgian cere Berlinului sa opreasca platile non-germanilor care i-au promis loialitate lui Hitler, relateaza The Guardian.

Ce se va intampla cu cei 400.000 de romani din Marea Britanie dupa BREXIT

Marea Britanie ar trebui sa iasa efectiv din Uniunea Europeana pe 29 martie 2019, desi situatia politica din arhipelag este una incerta. in orice caz, daca va iesi cu adevarat in cele din urma, se ridica ur.

Au speriat Marea Britanie. Claudiu Ivascu a violat o femeie ca sa-si sarbatoreasca ziua de nastere. A fost ajutat de colegul de pahar

Doi romani au ingrozit Marea Britanie, dupa ce au batjocorit o femeie pentru a sarbatori aniversarea unuia dintre ei. Claudiu Ivascu 23 de ani) si Nicolae Mihai 22 de ani) au fost condamnati in total la o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare.

O tanara din Marea Britanie a orbit dupa ce a baut un cocktail intr-un bar din Zakynthos

Hannah Powell, o tanara in varsta de 23 de ani din Marea Britanie, a orbit si a facut insuficienta renala, dupa ce a baut un cocktail intr-un bar din Zakynthos, Grecia, scrie BBC.

Cum vor calatori romanii in Marea Britanie dupa Brexit

Oficialitati britanice au oferit o serie de lamuriri romanilor din Marea Britanie, in cadrul a doua sesiuni de informare si discutii organizate la Manchester si Londra de ambasada britanica la Bucuresti cu.

FOSTUL LIDER AL COMISIEI EUROPENE: Marea Britanie va amana, probabil, Brexitul

Marea Britanie va amana, probabil, iesirea sa din Uniunea Europeana Brexit), astfel ca nu va parasi blocul comunitar la finele lunii viitoare, asa cum are acum in plan, spune fostul presedinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, adaugand ca este posibil ca UE sa accepte o cerere de extindere a termenului iesirii ca sa rezolve toate detaliile legate de Brexit.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )