Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

FOSTUL LIDER AL COMISIEI EUROPENE: Marea Britanie va amana, probabil, Brexitul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FOSTUL LIDER AL COMISIEI EUROPENE: Marea Britanie va amana, probabil, Brexitul

Marea Britanie va amana, probabil, iesirea sa din Uniunea Europeana Brexit), astfel ca nu va parasi blocul comunitar la finele lunii viitoare, asa cum are acum in plan, spune fostul presedinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, adaugand ca este posibil ca UE sa accepte o cerere de extindere a termenului iesirii ca sa rezolve toate detaliile legate de Brexit. continuă pe Ziarul Bursa

MARTIN CALLANAN: Marea Britanie nu va participa la alegerile europene

Regatul Unit nu va participa la alegerile europene din mai, intrucat va parasi Uniunea Europeana la 29 martie, a declarat astazi secretarul de stat insarcinat cu Brexitul Martin Callanan, raspunzandu-i astfel presedintelui Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker, relateaza Reuters.

O mica pestera din Marea Britanie adaposteste o colectie impresionanta de simboluri de protectie ritualice

O mica pestera dintr-o zona rurala din Marea Britanie contine o colectie surprinzatoare de protectii ritualice scrijelite in piatra. Expertii in patrimoniu au scos la lumina probabil cea mai bogata concentrare de semne apotropaice sau simboluri menite sa alunge spiritele rele sau ghinionul descoperite vreodata in UK.

Transportul aerian dintre Marea Britanie si celelalte state membre, incert din cauza Brexit. Oficialii europeni incearca sa rezolve situatia printr-un acord

In data de 19 februarie, Presedintia Romaniei la Consiliul UE a ajuns la un acord provizoriu cu Parlamentul European cu privire la masurile de atenuare a dificultatilor in conectivitatea aeriana pentru pasageri si transport de marfa dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie in cazul in care Marea Britanie va parasi UE fara o intelegere.

Cum vor calatori romanii in Marea Britanie dupa Brexit

Oficialitati britanice au oferit o serie de lamuriri romanilor din Marea Britanie, in cadrul a doua sesiuni de informare si discutii organizate la Manchester si Londra de ambasada britanica la Bucuresti cu.

Decizia DRASTICA luata de Marea Britanie in cazul unei femei care voia sa se intoarca acasa din Statul Islamic. Este nedrept

Autoritatile britanice i-au retras cetatenia unei adolescente care a intrat in ISIS in urma cu patru ani si care voia sa revina in Marea Britanie, relateaza BBC. Shamima Begum, acum in varsta de 19.

Majorarea salariilor in Marea Britanie, peste asteptari

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in trimestrul patru din 2018, in timp ce rata angajarii a ajuns la cel mai ridicat nivel din 1971, arata datele publicate astazi de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Honda va inchide singura fabrica din Marea Britanie

Marea Britanie si-a exprimat astazi dezamagirea profunda provocata de decizia Honda de a-si inchide singura fabrica britanica, unde 3. 500 de angajati isi vor pierde locurile de munca, transmite Reuters.

Sondaj: O treime dintre francezi si italieni cred ca Marea Britanie a parasit deja Uniunea Europeana

Aproximativ o treime dintre francezi si italieni cred ca Marea Britanie a parasit deja Uniunea Europeana, potrivit unui sondaj realizat de Euronews.

ESMA A DECIS: Casele de clearing din Marea Britanie isi vor continua afacerile in UE

Autoritatea Europeana pentru Valori Mobiliare si Piete ESMA) le-a acordat caselor de clearing cu sediul in Marea Britanie permisiunea de a-si servi in continuare clientii din Uniunea Europeana UE) in eventualitatea in care nu se ajunge la un acord privind Brexit - o victorie pentru Londra, care se lupta sa ramana piata centrala a operatiunilor de clearing in euro, transmite Reuters.

BREXIT: Honda ar urma sa inchida fabrica din Marea Britanie

Honda ar urma sa inchisa fabrica Honda din Marea Britanie in 2022, anunta Sky News. Decizia ar fi luata in contextul Brexitului. La Swindoneste produs modelul Civic. Astfel, peste 3. 500 de persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )