Libnet.ro
UNICEF

10:45

Astenia de primavara. Top cele mai bune REMEDII NATURALE ca sa o combati. Variante de MENIU zilnic

B1 B1,
Astenia de primavara. Top cele mai bune REMEDII NATURALE ca sa o combati. Variante de MENIU zilnic

Astenia de primavara este o conditie medicala care se traduce prin stare de epuizare, oboseala cauzate de schimbarea anotimpurilor. Pe langa starile de oboseala, astenia de primavara mai este asociata cu melancolia si. continuă pe B1

Astenia de primavara. Top cele mai bune remedii naturale ca sa o combati. Variante de MENIU zilnic

Astenia de primavara este o conditie medicala care se traduce prin stare de epuizare, oboseala cauzate de schimbarea anotimpurilor. Pe langa starile de oboseala, astenia de primavara mai este asociata cu melancolia si ch.

Voi cu Voicu. Cele mai bune destinatii pentru vacanta

Grecia, Turcia sau Bulgaria raman in continuare destinatiile de top pentru vacantele romanilor. Multa lume prefera cararile batatorite si alege mereu aceleasi destinatii de vacanta. Sunt destui.

Baia cu verbina, unul dintre cele mai eficiente somnifere naturale. Cum o pregatesti

Se stie ca produsele fitoterapeutice din verbina au proprietati tonice, antibacteriene, astringente, antispasmodice, diuretice, stimulante, sudorifice, febrifuge si hepatice, dar mai putin cunoscut e faptul ca planta are si efect calmant si somnifer, mai ales daca este folosita in apa de baie.

Cele mai bune 5 exercitii fizice pe care le putem face acasa, fara niciun echipament

Pentru multi mersul la sala se poate dovedi o corvoada. Fie ca vorbim de aspectul financiar sau de timpul necesar. Exista insa si exercitii pe care oricine le poate face in confortul caminului propriu.

Cele mai hot trenduri in machiaj pentru primavara 2019

Primavara aduce noutati interesante in materie de tendinte in machiaj. Specialistii internationali au trasat directiile pentru acest an, ce vor fi respectate pe podiumurile de moda, in pictoriale fashion, ori pe retelele de socializare.

STUDIU Romancele cred ca munca le creste increderea in sine (76%) si le face modele mai bune pentru copiii lor

Doar jumatate dintre romance au un job full-time 54%) si doar mai putin de o treime 28%) au fondat un business propriu. Aceasta, desi cele mai multe dintre femeile intervievate 76%) cred ca munca le creste increderea in ele insele si le face modele mai bune pentru copiii lor 74%).

Utile: Cei trei factori care cresc riscul femeilor de a face infarct; Cele mai frumoase citate celebre despre viata care te vor inspira; 5 pasi pentru o pedichiura ingrijita

Cele mai frumoase statiuni din Spania. Spania este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta pentru romani. Adevarul va prezinta cele mai frumoase statiuni din Spania, ca sursa de inspiratie pentru urmatorul concediu. Google Chrome trebuie actualizat acum. Cei de la Google au remediat de curand o vulnerabilitate importanta in Google Chrome .

Senator PNL: Guvernul se iMPRUMUTAla cele MAI MARI dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile

Guvernul se imprumutala cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile, din care doua miliarde de euro sunt pensii speciale, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o.

Dumitru Costin (BNS): Avem minister, suse, aducem lautari, dar masuri concrete nu avem pentru cei care au emigrat. ANOFM, una dintre cele mai bolnave institutii

Romania nu are o politica publica in domeniul emigrarii si are un dispret suveran fata de milioanele de roman care au plecat din tara, a declarat Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical BNS). De asemenea, el a mai afirmat ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca este una dintre cele mai bolnave institutii.

Concedieri masive la una dintre cele mai mari companii de stat

Una dintre cele mai mari companii de stat va face concedieri masive in perioada urmatoare, decizia fiind luata recent in Adunarea Generala a Actionarilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )