Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baia cu verbina, unul dintre cele mai eficiente somnifere naturale. Cum o pregatesti

Adevărul Adevărul,
Baia cu verbina, unul dintre cele mai eficiente somnifere naturale. Cum o pregatesti

Se stie ca produsele fitoterapeutice din verbina au proprietati tonice, antibacteriene, astringente, antispasmodice, diuretice, stimulante, sudorifice, febrifuge si hepatice, dar mai putin cunoscut e faptul ca planta are si efect calmant si somnifer, mai ales daca este folosita in apa de baie. continuă pe Adevărul

Cele mai eficiente strategii la care firmele apeleaza ca sa-si mobilizeze angajatii

Munca in echipa este una dintre cele mai importante valori, atat pentru o companie mare, cat si pentru una de mici dimensiuni. Aceasta poate asigura o eficienta mai mare si influenteaza pozitiv incercarea unei firme de a pastra angajatii performanti in.

Sarpele, unul dintre cei mai celebri lideri ai mafiei din New York, a murit

Unul dintre cei mai celebri mafioti din New York a murit, dupa ce 33 de ani de detentie din cei 139 la care a fost condamnat. Carmine Persico, in varsta de 85 de ani, a murit din cauza unor complicatii, el fiind blonav de diabet, scrie BBC News.

Temperaturile s-au apropiat de 26 de grade, intr-una dintre cele mai calde zile de 8 martie din istorie

Temperaturile s-au apropiat de 26 de grade in tara vineri si in mai multe locuri au depasit 25 de grade, astfel ca traim una dintre cele mai calde zile de 8 martie de cand se fac masuratori meteo. Temperaturile din Romania sunt cele mai mari din Europa in aceasta zi.

Barbie implineste 60 de ani si ramane una dintre cele mai populare jucarii din lume

Celebra papusa Barbie implineste, sambata, 60 de ani, timp in care a starnit controverse cu proportiile nerealiste ale corpului ei, dar a si ramas una dintre cele mai populare jucarii din lume, relateaza Mediafax.

Cum a ajuns un cunoscut medic ortoped sa lase una dintre cele mai importante clinici din tara pentru un spital din Bistrita

Florian Purghel este unul dintre cei mai renumiti specialisti in ortopedie si traumatologie din tara. Nelipsit de la congrese si simpozioane internationale, profesorul s-a retras in 2014 la Bistrita, unde-si transmite know-how-ul celor mai tineri specialisti si unde a reusit sa implementeze unele interventii pentru care pana acum pacientii erau trimisi la Cluj sau Mures.

Unul dintre cele mai celebre spectacole de pe Broadway se joaca pe 10 martie pe scena Teatrului Leonard din Galati

Spectacolul My Fair Lady, pus in scena de Teatrul National de Opera si Opereta Nae Leonard, este regizat de Teodor Nita si va evolua sub bagheta dirijorala a lui Cristian Sandu Cluj-Napoca). Scenografia si costumele poarta semnatura Andreei Sandulescu si Gheorghe Condrea, iar coregrafia este asigurata de Constantin Floriean.

A murit Carmine Sarpele Persico, unul dintre cei mai mari mafioti din lume

Fostul cap al familiei mafiote Colombo, Carmine Sarpele Persico, in varsta de 85 de ani, s-a stins din viata. Acesta se afla in detentie, unde a ispasit 33 de ani din pedeapsa de 139 de ani.

Porosenko: Nu mergem spre NATO cu mana intinsa, avem una dintre cele mai puternice armate din Europa

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a declarat ca Ucraina se indreapta in mod hotarat spre NATO si continua sa dezvolte noi tipuri de armament, inclusiv rachete, scrie Korrespondent, citat de Rador.

Dragile mele sau dragele mele? Profesor: Este una dintre cele mai des intalnite formulari gresite din limba romana

Una din cele mai frecvente greseli de vorbire din limba romana este forma dragele mele, utilizata ca pluralul feminin al adjectivului drag.

AMD ofera un bundle cu cele mai noi jocuri. Care sunt acestea si cum le poti primi

Trei dintre cele mai noi si asteptate jocuri ale anului sunt disponibile intr-un bundle oferit de cei de la AMD, denumit Raise the Game Fully Loaded.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )