Libnet.ro
UNICEF

12:00

La Astra Film Festival, se vor putea vedea 16 premiere si un film aflat in cursa pentru Oscar 2021

Adevărul Adevărul,
La Astra Film Festival, se vor putea vedea 16 premiere si un film aflat in cursa pentru Oscar 2021

Sase premiere mondiale, una internationala, noua premiere nationale, un film aflat in cursa pentru nominalizarea la Premiile Oscar 2021, intalniri cu regizorii si evenimentele speciale completeaza programul celei de-a 27 editii a Astra Film Festival, care va debuta pe 4 septembrie. continuă pe Adevărul

Astra Film Festival: 16 premiere mondiale, internationale sau nationale si un film aflat in cursa pentru Premiile Oscar 2021

Spectacolul cinematografic al toamnei incepe la Astra Film Festival 2020. Sase premiere mondiale, una internationala, noua premiere nationale, un film aflat in cursa pentru nominalizarea la Premiile Oscar 2021, intalniri cu regizorii, intrebari esentiale, raspunsuri neasteptate si evenimentele speciale completeaza cea de a 27-a editie a Festivalului. Astra Film Festival Open Air 2020 incepe intr-o saptamana la Sibiu.

Cati romani vor putea vota la alegerile locale din 27 septembrie

Peste 21. 100 de tineri vor implini 18 ani pana in 27 septembrie si vor putea vota la alegerile locale, conform Autoritatii Electorale Permanente AEP). Institutia precizeaza ca numarul total al romanilor cu drept de vot inscrisi in Registrul electoral este de 19.

De la 1 septembrie se pot deschide restaurantele. De la aceeasi data, vor putea fi redeschise teatrele si cinematografele - Iohannis

Teatrele si cinematografele se vor putea deschide probabil din 1 septembrie, in conditii de siguranta, a anuntat miercuri seara Klaus Iohannis, spunand ca este important ca acolo unde conditiile permit sa se reia actul de cultura. El a precizat ca de la aceeasi data vor putea fi redeschise restaurantele, tot cu masuri speciale.

AEP anunta cati romani vor putea vota la alegerile locale din 27 septembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca peste 21. 100 de tineri vor implini 18 ani pana in 27 septembrie si vor putea vota la alagerile locale. Numarul total al romanilor cu drept de vot inscrisi.

NELU TATARU: Turistii cazati in hoteluri vor putea manca in restaurantele din interiorul unitatilor de cazare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunta ca turistii cazati in hoteluri vor putea manca in restaurantele din interiorul unitatilor de cazare chiar daca acestea se afla in zone care depasesc rata de infectare de 1,5 la mie, acestea fiind exceptate de la decizia CNSU de a permite deschiderea restaurantelor in interior doar in zonele cu un indice al infectarii cu SARS-CoV-2 de sub 1,5 la mia de locuitori.

Tataru: Turistii cazati in hoteluri vor putea manca in restaurante chiar daca acestea se afla in zone care depasesc rata de infectare de 1,5 la mie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunta ca turistii cazati in hoteluri vor putea manca in restaurantele din interiorul unitatilor de cazare chiar daca acestea se afla in zone care depasesc rata de infectare de 1,5 la mie, acestea fiind exceptate de la decizia CNSU de a permite deschiderea restaurantelor in interior doar in zonele cu un indice al infectarii cu SARS-CoV-2 de sub 1,5 la mia de locuitori.

KLAUS IOHANNIS: Teatrele, cinematografele, restaurantele se vor putea deschide probabil din 1 septembrie

Teatrele si cinematografele, dar si restaurantele vor putea fi deschise, probabil, din 1 septembrie, cu respectarea conditiilor de siguranta sanitara, in contextul pandemiei de COVID-19, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa. Sunt doua domenii in care consider ca este cazul sa se reia activitatea atat cat se poate si acolo unde se poate in conditii de siguranta, a afirmat el.

BOLOS: La inceputul lunii octombrie firmele vor putea incasa bani din primul miliard de euro de la UE

Companiile care apeleaza la proiecte de redresare economica finantate prin fonduri europene vor putea incepe sa incaseze bani din primul miliard de euro, din cele 80 de miliarde reprezentand fonduri europene alocate Romaniei, din a doua parte a lunii septembrie sau din prima parte a lunii octombrie, a declarat, azi, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform Agerpres.

Klaus Iohannis: Teatrele, cinematografele si restaurantele se vor putea redeschide de la 1 septembrie, in anumite conditii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca restaurantele si teatrele se vor redeschide de la data de 1 septembrie 2020, dupa aproape sase lu.

Klaus Iohannis: Teatrele, cinematografele si restaurantele se vor putea redeschide de la 1 septembrie, in anumite conditii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca restaurantele si teatrele se vor redeschide de la data de 1 septembrie 2020, dupa aproape sase.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )