Libnet.ro
UNICEF

08:15

Klaus Iohannis: Teatrele, cinematografele si restaurantele se vor putea redeschide de la 1 septembrie, in anumite conditii (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Teatrele, cinematografele si restaurantele se vor putea redeschide de la 1 septembrie, in anumite conditii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca restaurantele si teatrele se vor redeschide de la data de 1 septembrie 2020, dupa aproape sase. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Teatrele, cinematografele, restaurantele se vor putea deschide probabil din 1 septembrie

Teatrele si cinematografele, dar si restaurantele vor putea fi deschise, probabil, din 1 septembrie, cu respectarea conditiilor de siguranta sanitara, in contextul pandemiei de COVID-19, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa. Sunt doua domenii in care consider ca este cazul sa se reia activitatea atat cat se poate si acolo unde se poate in conditii de siguranta, a afirmat el.

Klaus Iohannis: Teatrele, cinematografele si restaurantele se vor putea redeschide de la 1 septembrie, in anumite conditii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca restaurantele si teatrele se vor redeschide de la data de 1 septembrie 2020, dupa aproape sase lu.

VIDEO. Iohannis dezvaluie cand se pot redeschide teatrele, cinematografele si restaurantele

Intr-o conferinta de presa sustinuta miercuri, presedintele Klaus Iohannis a spus ca teatrele, cinem.

De la 1 septembrie se pot deschide restaurantele. De la aceeasi data, vor putea fi redeschise teatrele si cinematografele - Iohannis

Teatrele si cinematografele se vor putea deschide probabil din 1 septembrie, in conditii de siguranta, a anuntat miercuri seara Klaus Iohannis, spunand ca este important ca acolo unde conditiile permit sa se reia actul de cultura. El a precizat ca de la aceeasi data vor putea fi redeschise restaurantele, tot cu masuri speciale.

Cinematografele, teatrele si salile de opera s-ar putea redeschide din 15 septembrie Ministrul Culturii vrea o deschidere regionalizata Cele trei scenarii

Cinematografele si salile de teatru si de opera s-ar putea redeschide din 15 septembrie, a declarat marti seara, pentru HotNews. ro, ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu. El propune o deschidere regionalizata, in functie de numarul de cazuri de COVID-19 din fiecare judet, existand trei scenarii. Decizia va fi luata insa de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU), care se va intruni miercuri.

Restaurantele se redeschid de la 1 septembrie. Vestea uriasa data de Klaus Iohannis

Restaurantele, la fel ca si hotelierii, asteptau din urma cu trei luni ridicarea restrictiilor si permisiunea sa-si redeschida afacerile, dupa cum vedeau prin Europa ca se intampla. Astazi, presedintele Klaus Iohannis a dat marea veste: se va putea servi masa si in interior, de la 1 septembrie. Klaus Iohannis: restaurantele se redeschid de la 1 .

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de romani. Cum se vor desfasura

Klaus Iohannis va sustine miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati la Administratia Prezidentiala. Presedintele este asteptat sa vorbeasca despre ultimul bilant al pandemiei si despre masurile pregatite in perioada urmatoare, pritre care si redeschiderea restaurantelor. Este pentru a cincea saptamana consecutiv cand seful statului sustine o .

Klaus Iohannis, despre traseismul politic: PSD a patentat aceasta practica. Asta nu inseamna ca sunt de acord. Terminatul acestei boli grave a politicii romanesti tine de alegator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, miercuri, ca este impotriva traseismului politic, iar alegatorii vor fi cei care ii vor sanctiona pe politicieni la alegerile care se apropie. Afirmatia, facuta intr-o.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile locale: Sa fim realisti. Nu exista scenariu cu risc zero!

Klaus Iohannis a tinut miercuri o conferinta de presa. Presedintele a declarat ca se vor lua masuri de informare a populatiei cu privire la modul de organizare a alegerilor locale.

Klaus Iohannis a vorbit despre Starea de Urgenta. Ce se intampla in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Romania inregistreaza un numar liniar de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, iar ca previziunile unor specialisti care prevedeau un numar mare de cazuri nu s-au adeverit, astfel ca nu s-ar impune o noua stare de urgenta, deocamdata. Klaus Iohannis, declaratii despre Starea de Urgenta. Ce se intampla in .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )