Libnet.ro
UNICEF

07:30

AstraZeneca anunta ca face un alt vaccin pentru noua tulpina COVID din Africa de Sud

Antena3 Antena3,
AstraZeneca anunta ca face un alt vaccin pentru noua tulpina COVID din Africa de Sud

AstraZeneca va dezvolta un vaccin care va oferi protectie impotriva noii variante de coronavirus din Africa de Sud. continuă pe Antena3

MEDLIFE: Sansele ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat ne asteptam

Specialistii diviziei de cercetare a grupului MedLife anunta noi rezultate in cadrul studiului de secventiere a genomului virsului SARS-CoV2. Astfel, din cele 90 de probe provenite in intervalul 25 - 29 ianuarie a. c. din mai multe orase ale tarii Bucuresti, Valcea, Cluj, Tecuci, Targoviste, Ploiesti, Timisoara, Resita, Hunedoara, Focsani, Lugoj, Chisineu Cris, Slatina, Olt), s-a constatat ca 24 dintre acestea contin noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Potrivit raportului, probele ce contin noua tulpina provin din Bucuresti, 19 probe, din Cluj, 2 probe, din Tecuci, 1 proba, Resita, 1 proba si Timisoara 1 proba. Distributia probelor vine sa intareasca concluziile enuntate saptamana trecuta de catre specialistii MedLife privind contagiozitatea ridicata si transmiterea comunitara a noii tulpini, conform unui comunicat trimi redactiei.

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica, depistate in Romania. Specialisti: Riscurile ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat ne asteptam

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica au fost depistate in Romania, in urma analizelor facute de MedLife pe 90 de probe din mai multe orase ale tarii. Numarul pacientilor cu noua tulpina se dubleaza astfel, ajungand la 52. Specialistii MedLife atrag atentia ca riscurile ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat se asteptau, iar autoritatile ar trebui sa analizeze cu precautie deciziile cu privire la relaxarea masurilor.

Noua tulpina de coronavirus, descoperita la un pacient din Tecuci

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica au fost depistate in Romania, in urma analizelor facute de MedLife pe 90 de probe din mai multe orase ale tarii. Un caz provine de la un pacient din Tecuci, judetul Galati.

Zeci de cazuri de infectare cu noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe, la probe recoltate in Bucuresti

Reprezentantii Medlife afirma ca, in urma analizei aleatorii a 90 de probe din mai multe orase ale tarii, s-a constatat ca 24 dintre acestea contineau noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe dintre acestea - 19 - au fost probe recoltate din Bucuresti, restul fiind din Cluj, Tecuci, Resita si Timisoara.

Victor Ponta face anuntul crunt pentru Romania. Ce se intampla acum in Ungaria

Ce anunt face Victor Ponta pentru Romania. Fostul prim-ministru in perioada mai 2012-noiembrie 2015 a facut declaratii vizavi de problemele din finantarea sportulu romanesc, comparand situatia din Romania cu cea din Ungaria, dar si cu investitiile realizate de guvernul lui Viktor Orban. Victor Ponta face anuntul crunt pentru Romania Victor Ponta a facut, prin urmare, .

MINISTERUL SANATATII: inca doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Alte doua noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B. 7, au fost raportate astazi, informeaza Ministerul Sanatatii.

A aparut o noua tulpina de coronavirus in SUA. Oamenii de stiinta se tem ca si aceasta ar putea fi mai infectioasa

O noua varianta a coronavirusului SARS-CoV2 care se raspandeste in regiunea americana California de Sud a reinfectat un pacient care contractase vara trecuta o varianta anterioara a virusului, relataza DPA, citata de Agerpres.

Africa de Sud a suspendat vaccinarile cu serul de la Astrazeneca. Australia face apel la calm si isi indeamna cetatenii sa aiba incredere

Africa de Sud a anuntat ca suspenda temporar campania de vaccinare anti-COVID-19 cu serul dezvoltat de AstraZeneca si Oxford, dupa ce un studiu a aratat ca acesta are o eficienta limitata impotriva.

Lidl face surpriza momentului pentru toti romanii: mare atentie la acest produs din magazine

Lidl a pregatit o surpriza insemnata pentru toti romanii. Preturile la astfel de produse sunt, de regula, destul de mari, dar retailerul mizeaza pe un cost mic si pe un ajutor mare. Sau cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )