Libnet.ro
UNICEF

16:46

MINISTERUL SANATATII: inca doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL SANATATII: inca doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Alte doua noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B. 7, au fost raportate astazi, informeaza Ministerul Sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

Doua noi cazuri de infectare cu tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie. Numarul total de cazuri urca la 56

Inca 2 noi cazuri de infectare cu noua varianta de tulpina SARS-Cov-2, din Mare Britanie, au fost confirmate oficial pe teritoriul Romaniei de Ministerul Sanatatii si Institutul National de Sanatate Publica. Este vorba despre un barbat in varsta de 49 ani care nu are istoric de calatorie in Marea Britanie si despre un nou-nascut, contact cu parintii care sunt ambii infectati cu noul coronavirus.

Doua noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, tulpina britanica. Cate cazuri au fost confirmate in total, pana acum

Ministerul Sanatatii transmite printr-un comunicat ca, luni, 8 februarie, au fost confirmate, in Romania, inca doua noi cazuri de infectie cu noul coronavirus, varianta B 1.

inca doua cazuri COVID cu tulpina britanica, in Romania. Un bebelus, infectat

Inca doua cazuri noi de infectare cu tulpina britanica au fost descoperite in Romania, a anuntat, lui, Ministerul Sanatatii, astfel ca bilantul ajunge la 56 de persoane.

inca doua cazuri confirmate de infectare cu tulpina britanica: Un barbat de 49 de ani si un nou nascut din Bucuresti Numarul total de imbolnaviri cu aceasta varianta a coronavirusului a ajuns la 56

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca au fost depistate doua noi cazuri de infectare cu tulpina depistata initial in Marea Britanie a coronavirusului. imbolnavirile confirmate se refera la un barbat in.

Bilant pandemic: 2.611 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat sambata 2. 611 noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore.

Ministerul Sanatatii: 27 de noi cazuri de COVID-19, cu tulpina britanica, raportate astazi

Ministerul Sanatatii a fost informat astazi de catre Institutul National de Sanatate Publica INSP) - Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile ca au fost raportate 27 de cazuri noi de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B.

MINISTERUL SANATATII: inca doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Matei Bals au decedat

Inca doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Institutul Matei Balsau decedat, a anuntat astazi Ministerul Sanatatii.

MINISTERUL SANATATII: Vaccinurile and Pfizer, Moderna si AstraZeneca pot fi administrate persoanelor cu boli autoimune

Vaccinurile produse de companiile PfizerBioNTech, Moderna si AstraZeneca pot fi administrate persoanelor care sufera de boli autoimune, scrie Ministerul Sanatatii intr-o postare pe Facebook.

Ministerul Sanatatii anunta ca nu ia in considerare noi sanctiuni in cazul vaccinarii persoanelor neprogramate

Ministerul Sanatatii a informat, astazi, ca nu ia in considerare introducerea unui nou regim de sanctiuni pentru medici in cazul in care vaccineaza anti-COVID-19 persoane care nu sunt programate, dar recomanda ferm ca imunizarea sa respecte etapele stabilite de legislatia in vigoare, transmite Agerpres.

O asistenta medicala a murit la o saptamana dupa ce a primit cea de-a doua doza de vaccin. Ministerul Sanatatii anunta ca nu au existat reactii adverse

O asistenta medicala din Bucuresti, in varsta de 55 de ani, a murit la o saptamana dupa ce a primit a doua doza de vaccin, a anuntat, vineri seara, Ministrul Sanatatii, care a precizat ca nu au existat reactii adverse nici dupa prima doza de vaccin, nici dupa rapel. Cauzele decesului vor fi stabilite de catre Institutul de Medicina Legala, a transmis Ministerul Sanatatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )