Libnet.ro
UNICEF

09:30

AstraZeneca va primi 750 de milioane de euro pentru 300 de milioane de vaccinuri pentru COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AstraZeneca va primi 750 de milioane de euro pentru 300 de milioane de vaccinuri pentru COVID-19

Italia, Germania, Olanda si Franta vor plati companiei farmaceutice britanice AstraZeneca o suma initiala de 750 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze ale vaccinului potential pentru Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

Italia, Germania, Olanda si Franta vor plati AstraZeneca o suma initiala de 750 de milioane de euro pentru 300 de milioane de vaccinuri pentru Covid-19

Italia, Germania, Olanda si Franta vor plati companiei farmaceutice britanice AstraZeneca o suma initiala de 750 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze ale vaccinului potential pentru Covid-19, potrivit Ministerului italian al Sanatatii, citat de Reuters.

O suta milioane euro pentru firmele patron-angajat

Ministerul Economiei lucreaza la un pachet de sprijin financiar pentru firmele mici si mijlocii din .

16 spitale din reteaua Covid - cereri in valoare de 71,6 milioane euro pentru finantari europene

Ministerul Fondurilor Europene a prezentat informatii despre contractarea fondurilor destinate spit.

COMISIA EUROPEANA: 38 milioane de euro pentru protejarea infrastructurii critice impotriva atacurilor cibernetice

Comisia Europeana a anuntat astazi, 15 iunie, ca angajeaza peste 38 de milioane de euro prin intermediul programului de cercetare si inovare al UE, Orizont 2020, pentru a sprijini mai multe proiecte inovatoare in domeniul protectiei infrastructurii critice impotriva amenintarilor cibernetice si fizice si pentru a face orasele mai inteligente si mai sigure.

BNR: Datoria externa totala a Romaniei a crescut in primele patru luni ale anului cu 683 milioane euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 683 milioane euro in perioada ianuarie-aprilie 2020, pana la 106,5 miliarde euro, pe fondul majorarii cu 3,3% a componentei pe termen scurt, potrivit datelor.

Granturi de maximum 250.000 Euro pentru firme romanesti

Firme mici si mijlocii din Romania, din toate domeniile, vor putea primi granturi de pana la 250. 000 de euro fiecare, pentru a face investitii, a declarat, luni, ministrul Economiei, Virgil Popescu, in Parlament.

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu aproape 700 milioane de euro in primele patru luni

Datoria externa totala a Romaniei a crescut in primele patru luni ale anului cu 683 milioane euro, la 106,55 miliarde euro, de la 105,87 miliarde euro la finalul anului trecut, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Peste 12 milioane de euro, platite de stat pentru 20.000 de beneficiari de somaj tehnic din Alba

Peste 12 milioane euro este uma platita de la bugetul de stat in contul alocatiilor pentru somajul tehnic, in judetul Alba.

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI Investitiile directe ale nerezidentilor la noi - minus 454 milioane euro

Deficitul de cont current a scazut, in primele patru luni ale acestui an, la 1,78 miliarde euro, de la 2,25 miliarde euro in perioada ianuarie-aprilie 2019, conform cifrelor publicate de Banca Nationala a Romaniai BNR).

Primaria Capitalei vrea sa imprumute 100 milioane lei pentru a finaliza proiectele de infrastructura incepute si achizitiile de troleibuze si autobuze hibrid

Primaria Capitalei vrea sa imprumute 100 milioane lei pentru a finaliza lucrarile de largire a strazii Fabrica de Glucoza, cele de la Pasajele Ciurel si Doamna Ghica, si pentru a asigura cofinantarea la achizitia celor 100 de troleibuze si 130 de autobuze hibrid, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de pe 18 iunie. imprumutul este necesar deoarece incasarile municipalitatii sunt cu 40% mai mici fata de cele prognozate la inceputul anului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )