Libnet.ro
UNICEF

00:07

AstraZeneca reia testarea vaccinului impotriva COVID-19 in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AstraZeneca reia testarea vaccinului impotriva COVID-19 in Marea Britanie

Grupul farmaceutic britanic AstraZeneca a reluat testele din Regat pentru vaccinul impotriva noului coronavirus, dupa ce a primit unda verde din partea autoritatilor sanitare. continuă pe Ziarul Bursa

AstraZeneca intrerupe testarea vaccinului pentru COVID-19, dupa ce o persoana din Regatul Unit a dezvoltat o boala inexplicabila

Gigantul farmaceutic AstraZeneca a anuntat ca intrerupe procesul de testare al vaccinului pentru COVID-19, dupa ce unul dintre participantii la studiu, din Marea Britania a dezvoltat o boala neasteptata, scrie Th.

Testarea vaccinului Universitatii Oxford, suspendata dupa ce un pacient a dezvoltat reactii adverse

Studiile clinice finale pentru un vaccin impotriva noului coronavirus dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford au fost suspendate dupa ce un participant din Marea Britanie a avut o reactie adversa, informeaza BBC.

AstraZeneca reia studiile clinice privind vaccinul COVID-19. Ce s-a descoperit despre pacientul care a avut o reactie adeversa

AstraZeneca a reluat studiile clinice privind vaccinului sau COVID-19, dupa ce a primit unda verde de la autoritati, a anuntat compania sambata, citata de Reuters. Compania a adaugat ca expertii in securitate au recomandat Medicines Health Regulatory Authority MHRA) din Marea Britanie ca este sigura reluarea studiilor pe plan local.

AstraZeneca reia studiile clinice pentru a gasi un vaccin contra COVID-19

La cateva zile dupa suspendarea studiilor clinice, AstraZeneca a reluat activitatea. Sambata, 12 septembrie, firma a anuntat ca reia studiile in Marea Britanie pentru a gasi un vaccin contra coronavirusului, AZD1222. Societatea explica faptul ca a obtinut confirmarea de la Medicines Health Regulatory Authority MHRA)ca nu este un pericolreluarea.

Rusia a inceput testarea vaccinului anti-COVID. 40.000 de cetateni din Moscova, invitati sa participe la vaccinare

Autoritatile din Rusia demareaza, miercuri, testarea vaccinului propriu anti-COVID, pe 40. 000 de locuitori ai capitalei, noteaza The Jakarta Post. Rusia a inceput testarea vaccinului.

Coronavirus Marea Britanie: 3.497 cazuri de Covid-19 in 24 de ore

Regatul Unit a raportat 3. 497 de noi cazuri de Covid-19 in 24 de ore, potrivit datelor guvernului publicate sambata, dupa ce vineri Marea Britanie inregistrare 3. 539 de noi infectari, relateaza Reuters.

Boris Johnson se plange ca UE il ameninta cu o blocada alimentara intre Marea Britanie si Irlanda de Nord

Premierul britanic Boris Johnson a acuzat vineri Uniunea Europeana ca il ameninta cu impunerea unei frontiere comerciale in Marea Irlandei si cu o blocada alimentara intre Marea Britanie si Irlanda de Nord, daca nu va fi de acord cu termenii sai in ceea ce priveste viitoarea lor relatie, relateaza Reuters, conform G4media.

Guvernul britanic sustine ca UE ameninta cu o blocada alimentara intre Marea Britanie si Irlanda de Nord

Boris Johnson, premierul Regatului Unit, a acuzat ca Uniunea Europeana ca ameninta cu impunerea unei granite comerciale la Marea Irlandeza si o blocada alimentara intre Marea Britanie si Irlanda Nord daca Lo.

Noi restrictii in Marea Britanie. intalnirile in cercuri de prieteni si familie, interzise in al doilea cel mai mare oras din tara

In cel de-al doilea cel mai mare oras din Marea Britanie se iau noi masuri anti-COVID-19. intalnirile in cercurile restranse, intre prieteni, respectiv familie vor fi interzise in Birmingham, oras in care.

Grupare care exploata sclave sexuale din Romania in marea Britanie, destructurata in Scotia

In urma a 32 de perchezitii efectuate, in Romania si Marea Britanie a fost destructurata o grupare i.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )